Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nije to sto bi oni pisali kako im on nalozi, već sto prave proizvoljne, neistrazene tabele. Sve u svemu, sustina je ista.

2. Pa otprilike, uzmeš rezultate prethodnih izbora, imaš ti stranaka koje su uvijek preko.
    Ne vjeruj ovim uličnim anketama jer je to goli kurac i toliko neprecizno da je suludo a pogotovo ne nevladinim organizacijama raznim koje se bave analitikom i predviđanjima jer je njih najlakše kupiti, vjeruj mi.

3. Uzaludno je govoriti o merodavnosti novinskih (ne svih novina) podataka, kada su cak i laboratorije za vađenje krvi sklone debilisanju, pa daju rezultate s proslog vađenja krvi ili nesto priblizno tim.prethodnim rezultatim. Čist primer laboratorija papović

4. I kako glas takvih glava da odlucuje o necemu?

5. Kako da glas jednog Nikole Tesle važi isto koliko i glas ne znam.jebote (ne smem da napisem mimi oro , biće previše kliše)

6. Glasaš za Rizu Halimi da pređe cenzus, i onda skontaš da je on stranka manjina, i svakako upada. :/

Generalno narod mnogo oštri kurac na politiku. Da proba da se distancira od svakodnevnog praćenja "kome je Vučić poslužio čevape koje je LIČNO PEKAO", i sličnih kuraca, video bi da mu je isto, pratio ne pratio, samo se ne nervira oko toga.

Sad, što u Srbiji svi vode politiku, a svi koji se bave politikom su lopovi, to je drugo. Mene generalno boli uvo za glasanje, ne cimam se oko toga, ako bi se nešto desilo glasanjem za ovoga/onoga, možda bih i glasao, ovako jeptese.

7. Radulović još nije stigao da se kompromituje, ali mi se čini da je suviše liberalno-kapitalističan za moj ukus, a drugo, ne vredi glasati za nekoga ko ne prelazi cenzus.

8. O ovoj temi mislim sve suprotno od Dionisya.

9. Panćera, ako Tesla posle svega pusti glas, evo nek važi za tri. #mrtav_od_1943 #spaljen

10. ako bi se nešto desilo glasanjem za ovoga/onoga, možda bih i glasao, ovako jeptese

Možda nema dobrih rešenja, kandidata, ali ovoj kraljici drame i pasivnom agresivcu treba staviti bar malo do znanja da ga nije Bog rodio i poslao ovde, da je smenjiv, da će jednog dana sigurno sići sa vlasti, i da ne može da se ponaša ovako kako se ponaša. To bi se najbolje pokazalo glasanjem za nekog drugog.

11. Na temu vjecite price "kako moj glas vrijedi isto kao glas nekoga ko nije budala" jos nisam vidio da je neko uz navedenu repliku kazao i za kakvo se uredjenje zalaze. Naravno ne brojim ona sranja o iq testu i sl.

12. Ко те плаћа да тако причаш о нашем председнику (владе)?

13. Na temu vjecite price "kako moj glas vrijedi isto kao glas nekoga ko nije budala"

Može pametan čovek da bude deset puta pokvareniji, gori i štetniji nego prostodušna budala.

14. Samo je jedno drzavno uredjenje za ljudski rod, istorija je to pokazala, cesto se mnogo i siri ta prica i to na 2 sasvim suprotne strane koje su u stvari-iste...

15. Dyion ti si bas bukvalista, to je bila samo mala aluzija.

16. E i taj fazon, iq npr. Ne moze biti jedino merilo, ali kada bi se odradio nemoguc posao i sastavio kakav test ili statijaznam koji bi obuhvatio sve kvalitete koje uzoran gradjanin treba da ima ( mada opet nemoguca misija ko bi to sastavljao kako sta i sto kuraca, ja sad to sto prostije moguce) i rasporedili bi se gradjani u kakve klase, lupam sad zlatna srebrna bronzana licna karta, svaka ima svoje privilegije, npr. Lik sa zlatnom ima pravo da udje ispred mene sa srebrnom u redu u posti jer je njegovo vreme vrednije od mog i tajfajzen, naravno kazem ovo je nemoguca misija, posebno na toliko velikom uzorku, ali sta mislite o tome?

17. Al makar nepismeni dimaju pola glasa xD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.