Podijeli sa Vukajlijašima

1. krecu zvalavi snsovci sa proganjanjem svega sto ne idolizuje njihovog vodju.
    retardi ce voditi zemlju glasao ja ili ne.ima mnogo poltrona koji ce crci za velikog vodju misleci da su pametni,a ne jednostavno glupi ko kurac.uostalom,odavno mi ne vladamo sopstvenom zemljom.pobedjuje onaj koga odaberu oni van zemlje.

2. Sanitarni kakve sendvice daje pajtic

3. Ja mislim da se nije DS toliko prodao koliko SNS.

Zamislite scenarijo, jebote.
    SNS ima podršku stranih faktora a to znači da su prodali zemlju nadaleko i naširoko, samo je pitanje vremena kada će sve isplivati. Najbolja furka bi bila kada bi SNS sada s namjerom prešao u opoziciju, pustio Pajtiću da se razmaše i busa kako je dobio izbore. Time bi SNS ostavio trenutnu opoziciju na vjetrometini jer bi ih ovi stranci razapeli kada krenu u osvajanje onog što je SNS potpisao. Sljedeći mandat je 100% SNS-ov jer će ispasti da su demokrate apsolutno sve prodale i dale strancima, prodale Kosovo, ušli u NATO, predali zemlju u EU. Pojaviće se opet Vučić kao spasitelj i "odlučnom vizijom će spasiti zemlju" koja će ući u EU i krenuti sisati velike fondove. Gradiće puteve i postaće Stefan Aleksandar I Vučić.

4. A vi sto ste da se okrenemo rusima, ne znam sta mislite, da posadimo s300ove svuda po zemlji i da cekamo sranje, sve komsije aj sto nas mrze svi nego svi polako ulaze u nato, pa daj nemate jebeno 13god da mislite da smo mi srbi nebeski narod i da cemo sve okupatore sa jebemo

Lepo je to sve, rusi braca putin car, ali zivot nije film jebeni, daj razmisljajte malo

5. nema.pokro tvoj vodja.
    ne voljenjem tvog vodje ne znaci da volim onoga koga ti treba da mrzis.

6. ajde recite konkretno ko je po vama pravi izbor i sta bi trebalo promeniti ?

srbski cipras!

Ako Radulović bude blizu cenzusa, možda dam njemu glas. Iz Bosne je a nije međed i zadržao je neke pozitivne osobine Bosanaca.

+1

7. E upravo i ako ja ne vicem vucicu pederu kao trinaestogodisnji klinac ne znaci da sam botina..
    Kako mogu za svaki komenar u kome se ne pljuje vucic da pisu botina, ja primenjujem slicnu tehniku

8. ne izvlaci se.glasaces za vucica i gotivis ga.samo ne dobijas za to sendvice.

9. Ako Radulović bude blizu cenzusa, možda dam njemu glas. Iz Bosne je a nije međed i zadržao je neke pozitivne osobine Bosanaca.

+1

10. I ja glasam za radulovića, dakle već vodimo 4:0 opaaaaaaa!

11. Doduše ja sam obećao naprednima glas onda kad su parkirali tramvaje ispred skupa protiv beograda na vodi, ismejao sam se k'o konj, i zato obeć'o.

12. Hahahahahah realno su pobedili tad

13. Glasajte za bilo koga ko nije u koaliciji a prelazi cenzus. Svejedno.

14. Mislim, ako hoćete Vučka da skinete, ako nećete onda je svejedno.

15. A jbg kad ne mozes da znas ko prelazi cenzus. Pogotovo sto novine crtaju grafike i pisu tekstove kako im pickousti nalozi. Gde da se informisem o tome?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.