Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koliko vi kenjate o jebenim izborima, narokali ste tri ili četiri strane. Da bi uopšte bilo kakvo glasanje u ovoj pripizdini od zemlje imalo smisla, pre svega mora da se donese zakon da stranke mogu samo samostalno na izbore ili ako već izlaze u koaliciji da im cenzus onda bude povećan sa standardnih pet na makar 10 posto. E onda bi narod bio pošteđen raznih Vulina, Živkovića, Jovanovića, Palmi i ostalih kuraca iz kombi stranaka pa ih ne bi bilo mali milion. Pa bi na sledećeim izborima bar čovek mogao da ima jasniju sliku ko je sve u igri. Ovo ovako ne liči ni na kurac.

2. Ne, samo bi onda Vulini i Palme bili direkt u SNS-u ili već rendom stranci koju mrzimo 2 mandata.

Nije do stranaka no do naroda.

3. uz vodju i oca nacije!svi koji ga ne vole su strani placenici i placa ih pajtic.eventualno bogoljub karic.
    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1Mdj32_460s.jpg

4. ови избори су још један доказ да су ови неспособни за било шта осим за изборе.

5. Predsednik skupštine da bude profesor Zec što je potpisao master rad Psetu

6. To bi bila grmljavina brate gledali bi me ko ministra ekonomije ili guvernera fazon

7. Au koliko bi meni onda u ovoj zemlji bilo bolje

8. Inace gotivno mi je ovo arminovo naduvavanje antibotova koji ne kapiraju da ne mora svaka treca recenica da mi bude vucic govno ako nisam za njega. Ja cu tradicionalno za seselja kao i svaki put do sada od svoje osamnaeste pa sta bude neka bude boli me kurac veran sam ko pseto bez 88

9. Rambo Amadeus je odavno dao jednostavno rešenje problema kako da se obezbedi da samo oni sa minimum pola mozga glasaju. Rešenje je genijalno u svojoj jednostavnosti.
    Objavi se lista kandidovanih stranaka ali na glasačkom listiću nema liste i nema zaokruživanja već stoji "Glasam za ___________________" i mora da se upiše TAČAN naziv onoga za koga se glasa, poštujući i sva pravopisna pravila. Svaki listić sa bilo kakvom greškom proglašava se nevažećim.

10. Šešelj je pička velika. Prodao Slobi 2 puta izbore. Naći ću nekog nevažnog Tadića npr da Paća oživi jbg

11. и ја исто мислим да сам јако паметан и да треба да одлучим ко ће да буде на власти.

12. Naći ću nekog nevažnog Tadića npr da Paća oživi jbg

брт, гласај против спс-а да пукну, па ће онда ружић да узме спс и да подигне партизан. ја ћу тако.

13. Lupate jebene gluposti. Hocete da kazete da ako je neko pismen razume se u spoljnu politiku, ekonomiju, privredu? Ko garantuje da neki tesla ne bi glasao za ldp ili za vulina? Nemojte jebati ako je neko skolovan uopste ne mora biti pametan ili sposobniji da bolje izabere na izborima(pogotovo sto je kod nas nemoguce izabrati)

14. " i mora da se upiše TAČAN naziv onoga za koga se glasa, poštujući i sva pravopisna pravila. Svaki listić sa bilo kakvom greškom proglašava se nevažećim.

Hahaha pa samo bi budzet bio na jos vecem udaru jer bi delili flajere na kojima bi pisalo "Srpsku naprednu stranku."

15. Hahaha pa samo bi budzet bio na jos vecem udaru jer bi delili flajere na kojima bi pisalo "Srpsku naprednu stranku."

или овако:
    https://pbs.twimg.com/media/CTzpzUjUAAAIzL1.jpg

16. Pa dobro, i za prepisivanje treba mozga imati. Budite sigurni da bi i tu bilo eliminacije.

17. http://www.b92.net/news/pics/2010/12/17143987434d1b5608c1adf213714371_extreme.jpg

САМО БАТАРА! ЛОКАЛПАТРИОТА ПРАВИ!
    Доста ,
    Хоћемо
    Самосталну
    Србију!

ДХСС У АКРОСТИХУ, КАПИРАТЕ?

18. Ne seri kurwo prodana znam da si radikal u dusxi

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.