a i ne znam koji kurac se u diskusiji o inteligenciji svi hvataju i postavljaju kao da su oni baš ona inteligentna strana. Ko su ti idioti jebo im pas mater? GDE SE TO KRIJE? ja samo srećem te neke inteligentne ljude
A ZA RADULOVIĆA NEĆU DA GLASAM PA MAKAR MI UPERILI CEV U POTILJAK A POD RUKU MI GURALI PAPIR SA NJEGOVIM IMENOM
LIK JE PREKO DESET PUTA BIO STEČAJNI UPRAVNIK EJ ALO
PA TAJ SE NAKRAO KO NEZDRAV
SAD TU DOŠAO DA MI PRODAJE NEKO POŠTENJE
PA ŠTO NISI BIO POŠTEN KAD SI IMAO VLAST U RUKAMA
MURŠ I MURŠ
NEK GLASAJU ZA TEBE PORODICE RADNIKA ŠTO SI IH OSTAVIO BEZ PRIMANJA GOVNO NEOTESANO
радуловић ти је бивши министар привреде у дачићевој влади. нова нада српске интернет сцене. узданица хипстера и ајтијеваца у србији. шта ће још? слику?
Stecajni upravnik je valjda tu da proba da spasi firme ili na kraju krajeva da rasproda sta ima i namiri potrazioce. Sta je uradio u tih 10 slucajeva, koje su to firme gde je on bio stecajni upravnik?
радуловић ти је бивши министар привреде у дачићевој влади. нова нада српске интернет сцене. узданица хипстера и ајтијеваца у србији. шта ће још? слику?
Biti stečajni upravnik, tj. dobiti licencu za istog je težak posao i ne može svako to biti. E, što kod nas pojam stečajnog upravnika znači "to je onaj koga dovedu da dokusuri našu firmu koja ima perspektivu" je druga stvar. Stečaj ima za cilj da se preduzeće koje je na umiranju vrati u život ako je moguće, ili da se rasprodaju organi ako je za života ostavilo dugove.
И У ДУШИ И НА ИЗБОРИМА!
ZAOKRUZI 3(TRI) JER CE RADIKALI KAO SRPSKA STRUJA BITI TROJKA STO POSTO NEMA STA
Најјаче име за ауто-дилера:
Lepenički bulevar 33
a i ne znam koji kurac se u diskusiji o inteligenciji svi hvataju i postavljaju kao da su oni baš ona inteligentna strana. Ko su ti idioti jebo im pas mater? GDE SE TO KRIJE? ja samo srećem te neke inteligentne ljude
A ZA RADULOVIĆA NEĆU DA GLASAM PA MAKAR MI UPERILI CEV U POTILJAK A POD RUKU MI GURALI PAPIR SA NJEGOVIM IMENOM
LIK JE PREKO DESET PUTA BIO STEČAJNI UPRAVNIK EJ ALO
PA TAJ SE NAKRAO KO NEZDRAV
SAD TU DOŠAO DA MI PRODAJE NEKO POŠTENJE
PA ŠTO NISI BIO POŠTEN KAD SI IMAO VLAST U RUKAMA
MURŠ I MURŠ
NEK GLASAJU ZA TEBE PORODICE RADNIKA ŠTO SI IH OSTAVIO BEZ PRIMANJA GOVNO NEOTESANO
Ja ne znam ni ko je taj radulovic jebo vas on
đubre smrdljivo smanjilo topli obrok
sjebalo smenski rad
sjebalo minuli rad
sjebalo prekovremeni rad
smanjio satnicu
MURŠ RADULOVIĆU
MURŠ
како? зар он није био министар привреде? ваљда закон о раду доноси неко министарство рада или како се већ зове.
Volim ljude koji pojma nemaju šta je posao stečajnog upravnika. Dovoljno da dalje ne čitam.
Stecajni upravnik je valjda tu da proba da spasi firme ili na kraju krajeva da rasproda sta ima i namiri potrazioce. Sta je uradio u tih 10 slucajeva, koje su to firme gde je on bio stecajni upravnik?
Ovo je dovoljno da kazem da je gowno haha
није, стечајни управник се поставља од стране државе да покраде раднике и да им пљује у топли оброк. види се да нисте економисти.
нисам ни сумњао да ће ти се свидети.
voliš ti ljude koji bilo šta znaju jer su nešto nesvakidašnje za tebe.
da ih ne voliš, ne bi morao da tražiš posao sa partijskom knjižicom
Nije lepo da me prozivaš što nemam posao. Drugi način nemam da ga pronađem.
Zek, zek Radule, Radule, Radule,
Zekzekzekzek, Radule, Radule, Radule...
Biti stečajni upravnik, tj. dobiti licencu za istog je težak posao i ne može svako to biti. E, što kod nas pojam stečajnog upravnika znači "to je onaj koga dovedu da dokusuri našu firmu koja ima perspektivu" je druga stvar. Stečaj ima za cilj da se preduzeće koje je na umiranju vrati u život ako je moguće, ili da se rasprodaju organi ako je za života ostavilo dugove.
мада са друге стране, реално, за овакву државу сад нема бољег од стечајног управника.
Ahaha, Truće!
Lep aforizam
Dobar dan
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2014/3/12/BoljiZivot/06_1394617177_675x0.jpg