Podijeli sa Vukajlijašima

1. И У ДУШИ И НА ИЗБОРИМА!

2. ZAOKRUZI 3(TRI) JER CE RADIKALI KAO SRPSKA STRUJA BITI TROJKA STO POSTO NEMA STA

3. Најјаче име за ауто-дилера:

Nikom Auto - Kragujevac
    Lepenički bulevar 33

4. a i ne znam koji kurac se u diskusiji o inteligenciji svi hvataju i postavljaju kao da su oni baš ona inteligentna strana. Ko su ti idioti jebo im pas mater? GDE SE TO KRIJE? ja samo srećem te neke inteligentne ljude

A ZA RADULOVIĆA NEĆU DA GLASAM PA MAKAR MI UPERILI CEV U POTILJAK A POD RUKU MI GURALI PAPIR SA NJEGOVIM IMENOM
    LIK JE PREKO DESET PUTA BIO STEČAJNI UPRAVNIK EJ ALO
    PA TAJ SE NAKRAO KO NEZDRAV
    SAD TU DOŠAO DA MI PRODAJE NEKO POŠTENJE
    PA ŠTO NISI BIO POŠTEN KAD SI IMAO VLAST U RUKAMA
    MURŠ I MURŠ
    NEK GLASAJU ZA TEBE PORODICE RADNIKA ŠTO SI IH OSTAVIO BEZ PRIMANJA GOVNO NEOTESANO

5. Ja ne znam ni ko je taj radulovic jebo vas on

6. đubre smrdljivo smanjilo topli obrok
    sjebalo smenski rad
    sjebalo minuli rad
    sjebalo prekovremeni rad
    smanjio satnicu
    MURŠ RADULOVIĆU
    MURŠ

7. како? зар он није био министар привреде? ваљда закон о раду доноси неко министарство рада или како се већ зове.

8. Ja ne znam ni ko je taj radulovic jebo vas on

радуловић ти је бивши министар привреде у дачићевој влади. нова нада српске интернет сцене. узданица хипстера и ајтијеваца у србији. шта ће још? слику?

9. LIK JE PREKO DESET PUTA BIO STEČAJNI UPRAVNIK EJ ALO

Volim ljude koji pojma nemaju šta je posao stečajnog upravnika. Dovoljno da dalje ne čitam.

10. Stecajni upravnik je valjda tu da proba da spasi firme ili na kraju krajeva da rasproda sta ima i namiri potrazioce. Sta je uradio u tih 10 slucajeva, koje su to firme gde je on bio stecajni upravnik?

11. радуловић ти је бивши министар привреде у дачићевој влади. нова нада српске интернет сцене. узданица хипстера и ајтијеваца у србији. шта ће још? слику?

Ovo je dovoljno da kazem da je gowno haha

12. није, стечајни управник се поставља од стране државе да покраде раднике и да им пљује у топли оброк. види се да нисте економисти.

13. Ovo je dovoljno da kazem da je gowno haha

нисам ни сумњао да ће ти се свидети.

14. voliš ti ljude koji bilo šta znaju jer su nešto nesvakidašnje za tebe.
    da ih ne voliš, ne bi morao da tražiš posao sa partijskom knjižicom

15. Nije lepo da me prozivaš što nemam posao. Drugi način nemam da ga pronađem.

16. Zek, zek Radule, Radule, Radule,
    Zekzekzekzek, Radule, Radule, Radule...

17. Biti stečajni upravnik, tj. dobiti licencu za istog je težak posao i ne može svako to biti. E, što kod nas pojam stečajnog upravnika znači "to je onaj koga dovedu da dokusuri našu firmu koja ima perspektivu" je druga stvar. Stečaj ima za cilj da se preduzeće koje je na umiranju vrati u život ako je moguće, ili da se rasprodaju organi ako je za života ostavilo dugove.

18. мада са друге стране, реално, за овакву државу сад нема бољег од стечајног управника.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.