Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
па шта бата сале, какве су то тинејџерске генерализације? какве везе има спољна политика неке земље према нашој са знањем економске, привредне или финансијске политике? значи чистачица у америчкој анбасади је уствари агент ције и кад дође својој гајбу у миријево постави ручак својој деци и оде у тајну базу у подрум да мучи и испитује поштене србе непријатеље мерике? не контам, баш треба неко ко ће да успостави здраве принципе и извуче из тих система добре ствари. помињете ту мерику и запад као нешто најгоре на свету а они на врху ланца, ми смо најпаметнији а остали преглупи, хехе брт најачи смо е јел имаш можда 300 кинти за пљуге и тикет
нека се скупе сви саветници и агенти најјачих сила/економија ал бар да знају шта раде и да се разумеју, па ако дају/чине нешто њима нека нама дају дупло. ови тренутно су исто то само што се ни у шта не разумеју и само дају
будите кајзен, али не овај са сајта који је само у почетку био кајзен па после постао анти кајзен, него прави кајзен јапански
Gdje je Agilni ubedjivao Jacu da je dupli ??? Da mu se pridruzim..
somi prikenjalo mi se od ovog posta.
kace ljudi da ukapiraju da je sve sto treba srbiji politicka garnitura koja ce da radi za interese srbije a ne da zarad licnih finansijskih koristi ispunjava spoljnopoliticke ciljeve drugih zemalja ( a tu mislim na sve od siptara , preko rusije, do amerike)
a toga jelte nema posto je politika u srbiji danas najveci izvor prihoda koji se moze ostvariti u srbiji (cak i kao poslanik) i zato treba izglasati neke trolove i glupandere koji su dovoljno glupi da ne umeju ni politicki program da smisle
http://i.imgur.com/dSLOLlL.png
banke, banke, nadrljale ste kada boki postane premijer ;))
Znaci Somi ti bi dao Raduletu da napravi od Srbije zemlju gde ce amerikanska vlada da vodi glavnu rec i zastupa amerikanske interese. Gde ces da radis kao crnac u stranoj firmi za 200 evra do pemzije bez ikakvih radnickih prava ako je dozivis (to je vec pokusao Radule da uvede), da Kosova de jure republjik, a Decane je pravio Riza Haljimi i to je albansko, da se tagujemo kao genocidan narod, da ukinu RS i promene Dejton i da ne nabrajam?
зато што си глупи клинац јбг
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/531/930/8f6.gif
ајде? то баш нико не мисли
ово је баш супер план, баш сам разрађивао тај план са ортацима ал је онда кренуо геос а ту нам учитељица даје да причамо и зезамо се па сам ја искористио да учим полиноме за контиш из мате, пети час лудница брт
Hahaha
E ja bi glasao za borisa kad bi se kandidovao lolo
Znaci Somi ti bi dao Raduletu da napravi od Srbije zemlju gde ce amerikanska vlada da vodi glavnu rec i zastupa amerikanske interese. Gde ces da radis kao crnac u stranoj firmi za 200 evra do pemzije bez ikakvih radnickih prava ako je dozivis (to je vec pokusao Radule da uvede), da Kosova de jure republjik, a Decane je pravio Riza Haljimi i to je albansko, da se tagujemo kao genocidan narod, da ukinu RS i promene Dejton i da ne nabrajam?
Aha, ti dakle misliš da i kad bi Radulović došao - sve bi bilo isto kao sad i ništa ne bi mogao da promeni. Ok onda, ništa, jebeš Radulovića, glasamo za Palmu.
neka jede ko šta hoće al taj radulović je jeo govna a kao prilog na to jelo je imao to što mi je na prošlom poslu ukinuo sve moguće prihode osim satnice koju je smanjio i to sve zajedno sa koeficijentom.
ljubite ga u dupe koliko hoćete. ja neću.
meni je iz džepa izbio pare.
"što ne može niko možeš ti" tip kampanje.
ko jebe narod kad je glup
milan st protic neki kazu umro neki kazu nije
бата сале зар ти ниси неки паметнији лик, радиш ту нешто зајебано руководиш људима итд. тако сам закључио
буквално си написао ти би - па онда све оно што не бих, зашто тако пријатељу драги?
како си ти то све закључио немам појма, али је очигледно да је све ово што си написао слично данашњем стању тако да то баш доста не бих.
ево да ти пластичније објасним - ако смо већ колонизовани ја сам за то да кад већ не може из корена да се промени ситуација да се бар побољша са људима који нешто знају, који могу нешто да унапреде и створе бољи систем и климу за напредовање, за разлику од садашњих где не морам да причам колико је срање ситуација. мсм вулин министар рада, керамичар одбране, стефановић полиције, бабић шеф посланичке групе снс, па контам да је и за оне који су дубоко у снсу то све преблам.
пример пластичан. имаш човека који држи 10 људи у подруму који туцају камен и дође неко изнад њега и каже ево за тебе храна и плус кило нека поделе то твоји. он сав срећан маше репом захваљује се газди и говори људима како ће бити боље док им дели то мало хране.
иста ситуација, други човек држи 10 људи у подруму, међутим он избоксује да направе малу фарму печурака лоло (реко бих неке житарице ал кад сам већ узео подрум онда јбг, мрзи ме да преправљам све). онда мало касније организује да од остатака камена праве фигурице и продају даље. и све тако кајзенишемо колико можемо, само пребаци све ове метафоре на глобалан план и државу.
https://www.youtube.com/watch?v=_PL97qMObeY
ово сам давно гледао али колико се сећам шеки и радуле су се баш доста слагали. ај да пробамо неку техничку владу, шекија на власти ал да радуле буде задужен за економију и сродна министарства, убитачна комбина лоло
pa mislim da od ovih glupljih nema.
jedino sto su perfidni i neverovatno pateticni.
manje-vise ko i oni prosli.samo su ovi vece seljacine.
Ja nešto kontam da Nova stranka ne bi bila loš izbor, mada treba sačekati da vidimo s kim će u koaliciju, pošto neće sami sigurno.
Živkovića ne gotivim, ali glasao bih prvenstveno zbog Pavićevića, koji mi je apsolutni kralj. Čovek nema mrlja u karijeri, mlad, nema prljavu političku istoriju, docent na FPN, zna znanje, daje konstruktivne predloge, jedini koji se u skupštini ponaša kao pravi poslanik, a ima i ogroman talenat za kulturno potprckivanje debilnih naprednjaka.
Slušao sam dosta njegovih intervjua, nastupa u skupštini, i sa većinom stvari se slažem sa njim, kapiram da će za par godina zameniti Živkovića na mestu predsednika, to bi im bio dobar potez.
https://www.youtube.com/watch?v=_LFU_q2YOkQ
Haha, ovaj ima glas ko Ćirko!
http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/604025/84899938.jpg
Odmah me je želudac zaboleo.
Eto mu prve mrlje, čim je kod Živkovića.Kurcu ne vredi čim može da bude u stranci sa Zoranom Živkovićem, nekulturnim i polupismenim pajacem.
Ka'em ti Šomi za Raduleta. Zastupa američki korporativni interes, to nam sledi od njega. Radim sa Amerima već skoro 10 godina i to za ogromne korporacije koje rade za još "kapitalističkije" konglomerate. Znam kako korporacije razmišljaju, a cela država SAD je jedna velika korporacija. Kod njih je glavna politika da nema politike. Sve se svodi na koliko je vlasnik akcija dobar na kraju meseca marta kada se isplaćuju dividende. I u tome su spremni da gaze preko mrtvih da povećaju taj kolač što više, mi smo ti primer. I SEKA je primer.
Ovaj picousti bar sedi na dve stolice zarad svog dupeta i vremena su se promenila, pa nisu Ameri jedini igrači. Pa sada moraju i jedni i drugi da titraju kako bi ostvarili svoj interes. E sad što je on psiho i egomanijak kome je samo stalo da bude gazda i što se zbog toga okružio poslušnim i retardiranim majmunima koji ne znaju kako da nas prodaju da nam bude do jaja (kao što su uradili Slovaci recimo) i kako da vode državu je drugi problem. I što im on toleriše sranja kako bi mu ostali verni i titrali mu jaja da bi se on osećao lepo. Što je on lažljivi egomanijak mi ne smeta, političar je. Nije kao žuti da samo gleda gde da ućari i ne radi ništa konkretno, a nije ni seljačina kao Dačić, Palma i ta ekipa. Smeta mi što se okružio retardima koje štiti kada prave sranja kako bi on izgledao dobar krezuboj srbadiji i toleriše njihova sranja. Batica Gašić najsvežiji primer. Zbog toga ga ne volim i serem se po njemu. Jer dozvoljava da njegovi, ovi oko njega, sjebu narod i državu kako bi mu za uzvrat bili poslušni i činili sve kako bi on ispao fin pred glasačkim telom (gore pomenutom srbadijom).
Nemaš za koga da glasaš. Ali veruj mi, da uradimo rumunski sistem a la Čaušesku sa jednima da vidiš kako bi svi drugi bili dobri prema narodu. Kakva je bila Rumunija posle njega, a sada su ispred nas.
Nisam verovao izijemu kad je rekao da je bata sale najvece mudo na vukajliji ali polako uvidjam svoju gresku