Podijeli sa Vukajlijašima

1. ууууу, што га зајебава катарина жутић. овако га је и шеки вероватно зајебавао.

2. хехехе.

немам, јебига. волео бих да су ствари мало транспарентније, да можеш сам да погледаш и увериш се у нешто. овако ћу гласати ако дуле вујошевић каже за кога. ако се не буде изјашњавао, онда ништа.

3. Odeš na sajt stranke, pročitaš program i lepo nepristrasno odlučiš za koga ćeš glasati za sns.

4. радуловић ти је бивши министар привреде у дачићевој влади. нова нада српске интернет сцене. узданица хипстера и ајтијеваца у србији. шта ће још? слику?

Ja bas zato sto sam ajtijevac ne bih u zivotu glasao za njega. Jer znam za koga je radio.

A zbog toga sta je radio kod tog za koga je radio kao drug menAdzer znam da je morao da ima odredjenu prodju (kao lik odredjene psihologije) i odredjena ovlascenja preko kojih je mogao da sklopi odredjena poznanstva sa odredjenim ljudima iz odredjenih organizacija.

Tako da naprasno ostavljanje tog odredjenog posla i odredjene masala plate u amerikama kako bi se vratilo u Maiku Srbiju da pomogne napacenom narodu pro bono, davanje ostavke/pijenje smene u vladi skoro odmah uoci posete druga Vlajka Srbiji posto nije uspeo da sjebe Gazprom i cinjenica da je savetnik u ambasadi odredjene zemlje meni smrdi gore nego autobus pun Indijaca.

5. Nisam ni sumnjao da bata sale ima CIA podatke o raduli lolo

6. odredjenu ... odredjene ... odredjena ... odredjena ... sa odredjenim ... iz odredjenih ... odredjenog ... odredjene ... odredjene

хахаха, бата сале, све нешто одређено, а неодређено. дај појасни мало о чему се ради.

еј, а и није ми јасно, је ли се вратио у србију да се накраде или да ради про боно?

7. еј, а и није ми јасно, је ли се вратио у србију да се накраде или да ради про боно?

Ma vratio se kao i svojevremeno Boža Đelić da odspava dve, tri partije na tetkinom kauču.

8. Radulovic je radio za firmu po imenu Amdahl.

Amdahl glavnu lovu vrti na IBM serverima i sistemima za americku vladu i vojsku.

Moje ime Sale je radio kao menadzer za implementaciju relacionih baza podataka za te sisteme, tacnije za pravljenje i odrzavanje fizickog mesta gde se cuva sve o masonima, iluminatima, ljudima gusterima, sletanju na Mesec, HAARP-u, prljavim Obaminim gacama, ruskim raketnim sistemima, Tacijevim musterijama, Cecinim svalerima itd.

Takav covek mora da ima debela ovlascenja, da bude debelo servilan i pouzdan i za to je debelo placen. I zamislite sa kakvim lobanjama je taj svakodnevno sastancio za potrebe posla, koga je sve upoznao, sa kim pio pivo i jurio kurve po Las Vegasu. I danas je kao savetnik u americkoj ambasadi, satro.

Matematika je jasna.

9. Imaš li slike 'de je go?

10. Nemam, imao sam sliku 'de je Ceda kontuzovan na separeu i toliko pijan da se bukvalno upisao u gace, ali ne znam gde mi je CD na kom je to bilo narezano. Da ga nadjem da prodam Vucicevicu, bog da me pogleda.

11. a jbg nisi to trebao govoriti.
    nekima će biti žao što su platili raduloviću članarinu

12. Pa brate, sve ovo sto sam ja napisao je logicki zakljucak. Da je radio za tu firmu i sta je radio je javni podatak, kao i za ambasadu. Samo treba da mucnes glavom i malo procackas cime se firma tacno bavi i sta je on tacno tamo radio.

1+1 klasika

13. Tuyno je sto ko hoce da mozga za koga da glasa na kraju ce birati manjeg lopova koji bi po dolasku na vlast postao najveci lopov :(

14. Nisam cito temu oko cega se raspravljate, ali samo da kazem da podrzavam i slazem se!

15. VOJVODA88
    Tuyno je sto ko hoce da mozga za koga da glasa na kraju ce birati manjeg lopova koji bi po dolasku na vlast postao najveci lopov :(

Amin

16. E ovako ja smatram da treba izaci na izbore i glasati za bilo koga iz opozicije.Zato sto sam apsolutno siguran da ko god da dodje nece nista promeniti niti ce ista biti bolje,ali ako pickousti ostane jos 4 godine sigurno ce biti gore.

17. vec ste poceli spolitikom?

nisam skroz ispratio jel ima ono objasnjavanja ko je dobar a ko nije?
    ima li onog kako je ko zao a kako je ko manje zao?
    a moram i da pitam ima li "elite" koja je iznad glasanja i koja zna da su to sve lopovi koji ce da kradu i da nema svrhe izlaziti na izbore (al je ok kenjati po ekscesima vlasti).

ovi poslednji su mi omiljeni

18. Ja glasam za Madjare, ili Uniju Roma. Ionako ce uci u skupstinu, a nista pametno nece napraviti, ni korist ni stetu.

Bolemekurac, moci cu da pisam po svima osim po Madjarima. Ili Bici i Djeljani.

A moci cu i po njima, jer su izneverili moje poverenje.

19. Ma svejedno je,milion ipo penzionera ce ionako da glasa za onog ko bude bolji u ubedjivanju da ce da spusti cenu hleba na 3 dinara.

20. vec ste poceli spolitikom?

nisam skroz ispratio jel ima ono objasnjavanja ko je dobar a ko nije?
    ima li onog kako je ko zao a kako je ko manje zao?
    a moram i da pitam ima li "elite" koja je iznad glasanja i koja zna da su to sve lopovi koji ce da kradu i da nema svrhe izlaziti na izbore (al je ok kenjati po ekscesima vlasti).

Kao i pred svake izbore. Ništa čudno i ništa novo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.