Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja gubim pojam o parama nakog nekog vremena.
    Postoje ljudi koji su zaboli velike pare brate i jebe im se jbg.

2. Znam jednog lika, ratni profiter, ima 300 kila na 165 cm, vozi X6 i kupuje njive od sirotinje pa ih ugnjetava, bolesna jedna glavica, misli da je najpametniji jer ima pare a realno je seljačina i to neinteligentna i glupa al eto nešto mu dalo da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Njegova filozofija ti je KUPIM IMANJE OD SIROTINJE ZA 200 ILJADA, PRODAM ZA 300 ILJADA, OBRNEM PARU. POTROŠIM SVE, JEBE MI SE. E moj bože dragi

3. pronasla sam momka ne znam kolko para ima

4. Jebote koliko ovi pevači iz Granda zarađuju...

5. Ikal ikal love suši te tećerav
    Ikal ikal love sa love bre
    Tuče te ćinav mečka a maje bmw 

6. i kako da ne dadnes sve

7. Ima 10000€ misli da je svijet njegov. E moj jarane.

8. Ima onaj klip đe se Šerif Konjević obmotao kajišima da lakše stavljaju novčanice

9. ja sad trazim djani kad se valja po podu bilo je nesto tako ahhaha

10. sve po 500 denara meće hahahah bem ti al se ljudi razbacuju

11. Meni je ovo toliko besmisleno, što kaže Skočko, pa čime se bave kad ovako bacaju pare?

12. просе по средњој и западној европи, онда се издркавају и снимају откако су провалили јутуп

13. snesko deluje ko da mu je neprijatno

14. Kako čime jbt. Otpadi, autootpadi, visoko i niskogradnja visokomlečne krave itd

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.