Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Kako su pojedinci superiorni i duhoviti, nevera! Smejete se klincu koji se ubio, that is so hardcore! Funny, too!

  2. Delim recept za domaću alpinu, pošto je ovaj simbol devedesetih umrijeo u najstrašnijim mukama ništa nam drugo ne preostaje nego sami da ga napravimo.

    http://www.dodaj.rs/f/3I/Bw/4WnZzyiL/23275123889257633243654.jpg

    'Vako, uskuvaš dve čaše vode i unutra na des-petnes minuta potopiš 12 kesica raznog mešanog biljnog čaja, može nana, rtanjski, narodni, dečiji i tome slično. Nakon što je odstajalo, unutra se uspe tri-četvrt do čaša šećera i nešto korice od limuna pa se prokrčka na tihoj vatrici još desetak minuta pa ostavi na stranu da se malo smlači, onda se iscedi unutra jedan ceo limun i sipa u flašu od jagodinskog piva zidarca.
    Dobije se oko pola litra sirupa koji se onda u standardnom odnosu meša s kiselom, najbolje da se popije u roku od nedelju-dve jer se brzo kvari zbog nedostatka... ovaj, prezervativa. 100% naturelle.

    http://i1099.photobucket.com/albums/g388/nghia_vn/Meme/CloseEnough.png

  3. Zaboravio sam kakav je ukus ovoga. Probacu da napravim.

  4. Ma i ja sam al ko ga jebe, sve i da se sećam ne mož ovako nikako da pogodiš tačno u dlaku ukus emulgatora C269 i pojačavača ukusa G451. Bitno da prija i ima šmek na planinske travke :)

    Dobro ispada i od hibiskusa, njega dosta deset kesica taman da ima za dvaput od jedne kutije. Ispadne ko krv, možeš horor da snimaš s njim.

  5. Alpinu pravi jedna fabrika sokova ovdje u Doboju....

  6. Разбио тастатуру ради јебеног етернал квеста.

  7. Au koe gomno. Kako se beše zove ono gomno od kojeg su ukrali foru, ono što se prikazivalo na Pinku 33.333 puta? KD jes' žešći igrač, ali me je sad razočar'o ckroz... Mesja, majku mu, ja mislim da je svako normalan to gledao. :)

  8. Neka mašavina Spejs džema (ovo kad uzima talenat kroz loptu) i onog filma kad mali uzme valjda Džordanove patike i dobije talenat od njega.

  9. Pa da. Uglavnom, već viđeno.

  10. ovde treba nesto da se deli a ja bi da podelim sa vama...

    Potrebna mi je zenska osoba za POVREMENI rad u igraonici.

    uglavnom konobarski posao, posluzivanje roditelja a ponekad i sa klincima, animaciju, cuvanje i tako to.

    nasao bi ja to lako, al kontam nasi smo, pa da prvo vas ponudim.

  11. Е ако ја не бих ту радио, оца ми јеби... Ионако од септембра морам поса' тражит', не могу ка' паразит да лежим дома јер имам само три предмета ове године да очистим.
    Пошто плата? :)

  12. e da, dobija se hiljadu dinara po rodjendanu, svejedno da li je 2 ili 3 sata...

    dakle,

    zenska osoba, mlada, vedra, nasmejana iz Bg, moze i iz ostalih delova drage nam zemlje ako joj ne smeta da putuje, za POVREMENI posao u igraonici.

  13. SMarko si ti zemsko?...:))

  14. Smaretu nije problem da bude žena lololo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.