Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Ајде бре људи какво трајновање на сајту хуморескног карактера довољно је у његовим годинама и 6-12 месеци за ову преретардирану претњу, таман да се опамети мало

  2. Ma, boli mene kurac da branim malog debila, želim samo da čujem koja je istina a obzirom na opcije editovanja, brisanja i ostalo postova na ovom jebenom sajtu. Odavno je zaslužio banovinu, trajni neće ništa promeniti jer će se vratiti u već nekom drugom obliku na sajt, interesuje me samo da l je moguće da je Bohoru tolko zapelo da mu "namesti" ban, nije baš to gospodski, ne ne!

  3. Ukrali ste mu identitet, aloooo, rasnilo pravac u privredni sud, nemoj posle "nisam znao".

  4. ај и овог ширкана бануј, разлог бана нек буде: побачај јебени

  5. Ako mu je bokser namerno namestio ban jer je znao da će ovaj da reaguje kako je reagovao... Ima piće od mene, i čizkejk, čim se uputim u njegovom pravcu.

  6. Mada duwaj ga Coa da te zovem treba da platiš 9 k dinara. Radmilo.

  7. ništa mu nije namestio. vređao je, vidi tamo na temi o fudbalu, dobio 15 dana, došao sa duplog da me obavesti da će da mi ubije sina. preterao je.

  8. nteresuje me samo da l je moguće da je Bohoru tolko zapelo da mu "namesti" ban, nije baš to gospodski, ne ne!

    Nije moguće i džabe si se radovao na kratko jadniče XD

  9. Sad cu se ja osvetiti za Rastka pa cu otkriti da je Nenad Lukic Bohor :D

  10. Kad smo već kod toga Stevan se ne zove Stevan. Hijaoo. Dajte onu mačku što se beči.

  11. Пајо, напиши још и Бохоров матични број и број личне карте, нема смисла да човек не остане потпуно анониман.

  12. Aman, znam, Kozmo, da je zbog vređanja, klinac je govnar...ali je Boh vešto "iskoristio" zategnutu situaciju i prvi bacio kamen. Iskusno, ali ne i gospodski. Kejs klouzd.

  13. јел могу и да окачим раснијеву слику

  14. Eh, već nedostaje. :'(((((((((((((((

  15. paradoksalno, čak i ja imam rasnijevu sliku

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.