Podijeli sa Vukajlijašima

1. Солидан видео морам признати. ::тхамбап::

2. kakav je taj video sto pseto ima sex sa miom b.??

3. Simple village dog fucking slut - bestiality

4. dajte slike nekih dobrih picketina

5. koga zanima, a ima para da podrži mladog umetnika u kreativnom grču, evo moje nove zbirke:

https://www.smashwords.com/books/view/656465

6. Pesnička sloboda kosmo, cenim mladost prema potenciji :)

7. više umetnik nego mlad

8. SISAJTE GA MERIKANCI
    Haški sud utvrdio je da pokojni srpski predsednik Slobodan Milošević nije odgovoran za ratne zločine počinjene tokom rata u Bosni.
    http://imgur.com/8Evd7iO.jpg

9. Igram cugopol sa troje drugova i dve drugarice.Kako igramo dolazimo tako do polja gde treba radimo razne stvari i dodjemo do onog polja "striptiz bar" kada treba svako od nas da skine deo odece.Tako prodje krug i u drugom krugu dodjemo do tog polja opet ja jedva stojim na noge i opet se skidamo gde ja bivam u gace a devojke u toplesu.To je bio taj poseban trenutak kad me jedna od njih pita "koja od nas ima lepse grudi" ja kazem "ova levo" i ova druga se opasno uvredi i pocne se svadjati samnom.Sreca sto smo bili pijani pa nepamte sta sam reko inace bio bi me blam da uvredim drugaricu s kojom sam toliko dugo bio blizak i da sad sve to propadne u vodu :(

10. atomski mis
    Igram cugopol sa troje drugova i dve drugarice.Kako igramo dolazimo tako do polja gde treba radimo razne stvari i dodjemo do onog polja "striptiz bar" kada treba svako od nas da skine deo odece.Tako prodje krug i u drugom krugu dodjemo do tog polja opet ja jedva stojim na noge i opet se skidamo gde ja bivam u gace a devojke u toplesu.To je bio taj poseban trenutak kad me jedna od njih pita "koja od nas ima lepse grudi" ja kazem "ova levo" i ova druga se opasno uvredi i pocne se svadjati samnom.Sreca sto smo bili pijani pa nepamte sta sam reko inace bio bi me blam da uvredim drugaricu s kojom sam toliko dugo bio blizak i da sad sve to propadne u vodu :(

11. Igram cugopol sa troje drugova i dve drugarice.Kako igramo dolazimo tako do polja gde treba radimo razne stvari i dodjemo do onog polja "striptiz bar" kada treba svako od nas da skine deo odece.Tako prodje krug i u drugom krugu dodjemo do tog polja opet ja jedva stojim na noge i opet se skidamo gde ja bivam u gace a devojke u toplesu.To je bio taj poseban trenutak kad me jedna od njih pita "koja od nas ima lepse grudi" ja kazem "ova levo" i ova druga se opasno uvredi i pocne se svadjati samnom.Inace devojka nema grudi.Pomislim u sebi,e moja budalo,ziv si,zdrav,nista ti ne fali,dok devojka sa ozbiljnim problemima u toplesu ide kroz zivot.Sreca sto smo bili pijani pa nepamte sta sam reko inace bio bi me blam da uvredim drugaricu s kojom sam toliko dugo bio blizak i da sad sve to propadne u vodu :(

12. Ma ne idi po forumu da se ulizuješ ljudima više

13. Бохор
    atomski mis
    Igram cugopol sa troje drugova i dve drugarice.Kako igramo dolazimo tako do polja gde treba radimo razne stvari i dodjemo do onog polja "striptiz bar" kada treba svako od nas da skine deo odece.Tako prodje krug i u drugom krugu dodjemo do tog polja opet ja jedva stojim na noge i opet se skidamo gde ja bivam u gace a devojke u toplesu.To je bio taj poseban trenutak kad me jedna od njih pita "koja od nas ima lepse grudi" ja kazem "ova levo" i ova druga se opasno uvredi i pocne se svadjati samnom.Sreca sto smo bili pijani pa nepamte sta sam reko inace bio bi me blam da uvredim drugaricu s kojom sam toliko dugo bio blizak i da sad sve to propadne u vodu :(

Nabacuje ti se pička i ti profulaš kakav kreten