Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ovo što kaže Skočko. Makar da si rekao nešto tipa "moram da pipnem da bih dao objektivan sud".

2. i di jos pijan mos provaliti koje su bolje.ako tada nisu sve dobre...

3. trebo si izvaditi dvoglavi kurac i reći ima za obe i povratiti po kurčinama

4. Trebalo je da citiraš velikog Milića "mali mi nije gadljiv, a povraćanju je sklon". I da ih oprcaš obe.

5. kosovo osvojilo tozla na olimpijadi.dzudo.

6. mislis Srbija osvojila jos jednu medalju u dzudou

7. nije se čula srpska himna, tako da kosovo ipak

8. valjda nije bilo nasih sportista u blizini.
    koliko sam skapirao nasi treba da beze ukoliko vide sipce tamo.
    jedino ako moraju da se takmice,onda da ih ne bi ocerali moraju se takmiciti.u suprotonom treba da pobegnu.

9. хаха серу нам шиптари уста у свим могућим стварима

10. ja sam mnogo utanjio sa praćenjem sporta generalno, ono ko klinac kad pratiš sve, kakve su nam šanse sa medaljama, realna prognoza, optimistična i to?

11. kakve su nam šanse u tekvodnu plivanju odbojci i tako tome lolo, ja kontam đovak vaterpolo skoro sig medalje i možda košarka

12. i možda košarka

AXaxaax

13. daj bohore ne budi u fazonu addžadža ludi gvozden omg

pa možda košarka, šta. tri medalje se dele jebote, ne 56, a tu su Amerika Španija Francuska Litva itd

14. Mislim da je hteo da kaže da ne postoji šansa ni za te tri. A možda i nije, teško je razumeti nekog ko je nepismen.

15. znajući bohora mislim da je bio u fazonu adžadža gvozdene opet antisrpski troluješ pa đe salovi momci da ne uzmu medalju

16. promenio sam stav, košarka bez medalje. realno izbaciće nas neko ozbiljan u četvrfinalu

17. Ja mislio da gledam Nolu, ali onda sam resio da nastavim sa svojim zivotom.

18. Pa ukoliko je verovati Udovičiću, onda 8-10 medalja.

Realnost - 3-4 ukoliko novak i vaterpolisti ne kiksnu

19. Košarkaši daj Bože u 5 da budu

20. Realnost vateepolo, sve ostalo premija. Kakva zemlja, narod i vlast takav sport

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.