Podijeli sa Vukajlijašima

1. u tekvondou mozemo uzeti 2 medalje.
    kao neki polusuprajz.
    a kapiram da najvece sanse imaju vaterpolisti,djovak i spanoviceva.

2. Jebemti Ivana nebo

3. mala zlobna svirepa kučka

4. ga ga gu gu vidi ovo pilence ajde da ga raspalim iz sve snage knjigom

5. Pa Španovićka bi baš morala da zapne i iskoristi dobru formu, jer koliko videh neke dve skaču lagano preko 7,10, a ona jeeedva ako nategne 7m.
    Ima i onaj Štefanek u rvanju, on je valjda svetski šampion trenutno

6. ivana 19 godina kasnije - im a little bit selfish, a little bit insecure...

7. Ivana kuja u najavi

8. Drogira se ona nema druge, faca joj se iskrivila od testosterona kao musko je

9. Mada kenjam prvo sam ribi poslao "dobro sam" a onda sa vama da je Ivana besomučna džukela ehej pile malo

10. Krenem u subotu u banju crkne mi altenator u Dići kod Ljiga, dođe ortak po nas, auto kući šlepom, jedva nađemo karte, zgutamo se pa sa aftera u bus pravo 4 i po sata agonije u busu dođem gajbi popijem kafu, popušim ksnu i zabodem do sad i šta sad brt ni makac a pola dva

11. Ne isplati se daću sveci i ćaletu da imaju po selu jbg

12. Istina jbg cene su ne daj Bože nema narod para i ti fazoni

13. A brt u 6 i 15 sam u krevetu kod ortaka gajbi, niko neće u podrumu da spava jer je hladno a ja gorim i legnem ja go, ušuškam se, posle 3 min ulazi riba, ja se tresem samo mi glava čupava viri i gledam ja skida se riba skida brus okreće se i skonta mene i ja kao ništa, nasmeje se i uđe u krevet, kao "hoćeš mi dati malo jorgana?" Ja podignem ruku sa jorganom i pustim je ona se poptuno pribije uz mene hladna kao zmija nabila mi sise pod pazuh ja se povučem malo unazad kad me sčepala za kitu i povukla kaže "de ćeš hahaha" ja se iznerviram uhvatim za ruku smotam policajku iza leđa drugu ruku na teme a dupe joj samo gore kreće pokidam tange razgrnem guzove i jebo sam je od plakanja je razmazala šminku po jastuku obučem se probudim ortakinju sa kojom sam došao i odemo na after posle, pre busa, došla kujica mala izvinjava mi se, kao nemoj da ideš, jesi li ljut i dalje oj ivana jebem ti nebo

14. Na mdmi mogu da jebem od 5-7 minuta

15. Što ona tebe pita je l si ljut?

16. Posvetio bih ceo mesec drogiranju i jebanju rendom pički ali brt moram na more jebemti more da ti jebem i sve

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.