Prijava

ahahahah da se žene pitaju muškarci bi nosili helanke ka' bruce dickinson '70 i neke :D
molim te, ne laprdaj. to što se u zapadnjačkom svetu oblačite dosadno sami ste sebi nametnuli. i nije seksistički. ne ističe vam sekundarne polne karakteristike.

lajkujete tamo svakakva sranja pa mozete i meni da ucinite...

Inace decko se zove Nenad Nikolic, dakle kliknete prvo lajk na onaj budjavi samsung pa u galeriji nadjete Nenad Nikolic i onda glasate za njega...

STE CULI!?

па тако реци, миш га не јебо!
ево, два лајка :)

to Tidrooooooooooo

Брате, много тражиш.

Готово јавио :р

a jebote, mlogo trazim....

pa mojne ste takvi, kad zagudi zima ima da vam napravim okupljanje u igraonici, pivo, prasecina, jegnjetina i sve ostale zajebancije...

nikom javio nije ostao duzan...

Osim Dankanu 200 jura...:))

fala Majo...

Лајково сам, али мора нека част да падне. :Д

ma bice cast nema da brinete...

samo da stignemo do iljadu lajkova...:)

Ja lajkovao, a advokatska vredi za tri.

za tri lajka, tri piva...:)

Dođeš mi 6 pluseva na MOJE defke, jerbo ne pijem pivo. To mi neki ekvivalent. :))

Nano, dao 4...

ostale sam oceni davno...:)

dakle Nenad Nikolic, moj sestic i slobodni umetnik, fotograf, svira violinu i klavir...

ajmo sta se ceka...lajk na samsung i u galeriji nadjete Nenad Nikolic

ljudi imao sam scenu, pravo jebačku. Napijem se ja kao guzica u petak i odem u grad, i tamo se još više napijem tako da se ničega ne sjećam. E sad najjača stvar je što su u klubu u koji sam došao bili GASTOZ i onaj debil VISTA ili kako već. Uglavnom znam da su bili kad sam došao i kacam se naroljo kažu drugovi ja otišao do njihovog stola i proderao se na njih i rekao im da su RETARDIRANI. jesus maria

само да кажем кристини да се не курчи, и да нисам мого да јој одговорим раније :)

Не знам ко је ова певаљка али ми је драго што је баја покопао.

http://www.youtube.com/watch?v=D5aCEe41Z6c

E nek' joj je šukno! I ovim ostalim. Kralj!

А онда улеће наркоманка Бритни са форицом на нивоу тупаве тинејџерке. Маме јој га ћелаве.