Podijeli sa Vukajlijašima

1. ahahahah da se žene pitaju muškarci bi nosili helanke ka' bruce dickinson '70 i neke :D
    molim te, ne laprdaj. to što se u zapadnjačkom svetu oblačite dosadno sami ste sebi nametnuli. i nije seksistički. ne ističe vam sekundarne polne karakteristike.

2. lajkujete tamo svakakva sranja pa mozete i meni da ucinite...

Inace decko se zove Nenad Nikolic, dakle kliknete prvo lajk na onaj budjavi samsung pa u galeriji nadjete Nenad Nikolic i onda glasate za njega...

STE CULI!?

3. па тако реци, миш га не јебо!
    ево, два лајка :)

4. to Tidrooooooooooo

5. Брате, много тражиш.

6. Готово јавио :р

7. a jebote, mlogo trazim....

pa mojne ste takvi, kad zagudi zima ima da vam napravim okupljanje u igraonici, pivo, prasecina, jegnjetina i sve ostale zajebancije...

nikom javio nije ostao duzan...

Osim Dankanu 200 jura...:))

fala Majo...

8. Лајково сам, али мора нека част да падне. :Д

9. ma bice cast nema da brinete...

samo da stignemo do iljadu lajkova...:)

10. Ja lajkovao, a advokatska vredi za tri.

11. za tri lajka, tri piva...:)

12. Dođeš mi 6 pluseva na MOJE defke, jerbo ne pijem pivo. To mi neki ekvivalent. :))

13. Nano, dao 4...

ostale sam oceni davno...:)

dakle Nenad Nikolic, moj sestic i slobodni umetnik, fotograf, svira violinu i klavir...

ajmo sta se ceka...lajk na samsung i u galeriji nadjete Nenad Nikolic

14. ljudi imao sam scenu, pravo jebačku. Napijem se ja kao guzica u petak i odem u grad, i tamo se još više napijem tako da se ničega ne sjećam. E sad najjača stvar je što su u klubu u koji sam došao bili GASTOZ i onaj debil VISTA ili kako već. Uglavnom znam da su bili kad sam došao i kacam se naroljo kažu drugovi ja otišao do njihovog stola i proderao se na njih i rekao im da su RETARDIRANI. jesus maria

15. само да кажем кристини да се не курчи, и да нисам мого да јој одговорим раније :)

16. Не знам ко је ова певаљка али ми је драго што је баја покопао.

http://www.youtube.com/watch?v=D5aCEe41Z6c

17. E nek' joj je šukno! I ovim ostalim. Kralj!

18. А онда улеће наркоманка Бритни са форицом на нивоу тупаве тинејџерке. Маме јој га ћелаве.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.