Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja da zelim ja bi je zvao tako, nije to poenta i svestan si toga kao sto si bio svestan i mog odgovora sto ovo pitanje cini nepotrebnim
Poenta je da smo i ti i ja rihu zvali balijom i psovali mu majku muslimansku. Doduse mene kelt za to bamovao na 3 meseca hahaha al odbanovan sam posle 10 dana fazon
Haha pezose, nije tako. Ja psetance jebem ko suznja, a ne sme niko ni da pomisli da me banuje.
Napisaću podroban duži post za 15ak minuta povodom ovoga i mnogo sličnih banova.
Nema printa ali sam kosmopoliti na četu napisao ,,zaklaću ti sina,, ili nešto slično.
Možda je ona uhvatila print.
https://media.giphy.com/media/l3vR4LjLepBu2B7wI/giphy.gif
evo konacno malcice objektivnosti.
Komad je uzasno neduhovita i nezanimljiva osoba, prosipa neke skecheve kao neki techa na slavi i uvek se takvi likovi napusavaju ovde, sta sad odjednom je problem kad se ona iznapusava, ma nek pusi kurac
najveći problem je u dobijenim privilegijama i nacin na koji su se te privilegije stekle jbg
Ja sam dežurni crnac vukajlije. Nadamnom su se moderatori iživljavali godinama ali sada sam stekao prava i ne može mi niko ništa.
Da se odbanuje obrokplusplataplus, eru i svi ostali koji "smaraju" "kul" glavice
Alo, Boxor je kupio sajt sta vam nije jasno, moze mu se jbt.
Pa ja sam uvek objektivan picka ti materina
Komad se štiti ko cigani kad zapale beskućnika. Prvo se štiti što je žena, a onda što je hrvatica. A i ne razumem to štićebje šta su meni sve ljudi pisali, ne samo meni nego i ostalima. Komad je pisala da sam zaostao da sam četnik i da imam mali kurac( pimpek ili tako neku hrvatštinu je napisala). I što su žene zaštićenije od uvreda, oćete polnu ravnopravnost eto vam je.
Pseto da l si svestan da si demantovao 5 svojih postova prethodnih.
Takvo vredjanje je uvek bilo ban šta je sad probd
Ako sam pravilno upotrebio reč demantovao
Jesi lepi, to znaci kulen.
https://media.giphy.com/media/3oz8xE2z3JIwwFC7qU/giphy.gif
Dzoni kurajber i ja smo urgirali da se odbanuje pseto tada pa smo obojica dobili po 180 dana, skinuto je posle 7 dana bana. Ima istorija banova.
Hahaha ne lupaj ti sada
Bombasu kažem
Ovo picka ti matetina sam usiljeno dodao jer sam izvalio da se potencira da neko jebe majke a ne kaznjavaju ga, rekao bih da sam to ja. Nisam ni u kakvoj grupi i za sve svoje postupke koji krse pravila prihvatam banjavanje ne stiti me niko jer i ne treba a eto kosmopolita prozvana me cak i ne gotivi nesto vise to nesto ide ka negotivljenju tako da ono. Cegiju sam skoro nesto trazio u pvt odjebo me burazer ja kao ok brt znaci vise sam bio "zasticen" ako se to tako kaze kod proslih modova za koje sam trazio odban tako da ono popusite mi kurac lagano
Kosovari su zasticena vrsta odvec
Pa cekaj boh jel kelt valjao sta? Jesi smatrao tada da ne treba da budem banovan?
Rasni ti si odban trazio drugi put, ne to za rihu