Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
nije ti uzeto za zlo prijatelju, pezos se ne vredja na ovakve stvari
Smatrao sam da nisi ne zato što nisi kriv jer si bio ko i ja već što smo dobri. Nisam ja validan da me pitaš za svoje banove pitaj tipa Bombasa
Ne slihtaj mi se da ne pustim vepra na tvog kera kada skupis pare da ga kupis
Ako sam reč validan upotrebio kako treba
pusti vepra na svoju kevu
Nisam ja u fazonu sada da se ovde stavljam na neku stranu boh je moj burazer bio i bice samo sam izneo svoje misljenje
ovo sam usiljeno rekao da vidim dal ce da me banuju
Ok, pezos je prevrsio meru, molim ban.
Pezos zbog ovoga ne voli Komad inače!!!
https://imgur.com/BfCJFRH.jpg
Svi ovi banovi su nepotrebni da ne kažem bezobrazluk. Banovima se samo gasi forum i pokušava da se dokaže ne znam ni ja šta. Forum je zamro, a i da nije zamro persiranje torazulu i pola godine za spem foruma su baš baš kritični.
Pre mesec dana je bio neki posterdzija prenapaljeni i tamo napravio poster tipa : NEK SE BANUJE PSETO i jedno 30 ljudi ga istrpalo u komentarima, istrolovalo itd. I na kraju on banovan. Pa veća je kazna da ga trpaju nego ban realno i potpuno glup ban po meni.
Dalje jedna tema ne može biti spem foruma hahaha spem foruma su najmanje 3 teme. Naučite definiciju spema više.
Vukajlija.
opa bohore, pokazujes printove iz pvt to je najstroze zabranjeno pravilnikom ovo povlaci automatski ban za tebe
a i da glupaca jebena nije htela da mi posalje slike u tangama iako je svima slala pa je zato dobila posle najvecu kurcinu koju sam mogao da nadjem na netu
Rasnine ti treba da skapiras da nikoga ne boli kurac sta ti imas da kazes. Necu ti odgovarati da znas, u slucaju da hoces da mi odgovoris pouz.
Pez ja priznajem svoju grešku, imaš pravo tražiti moj ban.
Daj sliku te kurčine
ahaha hteo sam da printujem ceo pvt sa komad, al jedino slika kurca je nestala ima druga slika koja nije kurac i totalno je propala fora bez slike kurca
Samo imgur drzi linkove doživotno
Dodaj.rs mi se posrao u život puno slika propalo je
Pseto jesam tebi sta napisao?
Procitaj post ponovo ovo uopsteno kazem. Da sam ti se direktno obratio bio bi mnogo drugaciji post to da znas.
све ће бити лепше када расног прегазим колима
Propala je slika govneta na stripu na dodaj.rs
Debeli, tebi i ne daju vozačku.