Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sa fona sam pa mi je sjebano da tražim, ali ukucaj samo na jutjubu "Moskri intervju radio SKC", mislim da je to tu. Ako ne mogneš naći, javi pa ću ti ja izguglati

2. https://www.youtube.com/watch?v=KRhfZXj_LCI
    eo ga, ahhaha a ovaj tip '' pusti m ineku stvar od marchela'' potpuno odgovara onom skitu starom od bedkopiza, kad se lik javlja sa pederskim glasom a ovaj ga pita ''jes'ti gej?

3. Od nasih repera su neprevazidjeni gru, vudu popaj, nigrutin, moskri i furio djunta svako u svom spektru delovanja i vremenu

4. Ee nađoh ustvari odma, prvi rezultat:

https://www.youtube.com/watch?v=buAm9qjOH80

Mislim da ie to ovaj intervju: ali ima ih više... čak može biti da je taj bio neđe u pisanoj formi, pa da sam pobrkao, ali vrijedi ih sve odslušati svakako.

5. Od nasih repera su neprevazidjeni gru, vudu popaj, nigrutin, moskri i furio djunta svako u svom spektru delovanja i vremenu

Ja se baš nadam da se ti šališ.

6. gru mi je bas smesan i nikad mi nije odgovarao, cak ga niakd nisam dozivljavao ko repera, jer mi je ulicna skola uvek bila draza, ajs, moskri..
    secam se kad me je jedan tip iz kraja naucio skrec po guz 1, i rekao da otpevam caletu, ahaha a ja 7 godina imam i pevam caletu ''skrec 3,4 preko klitorisa''

7. Gru je sada mim(ako ja dobro kapiram sta znaci mim) ali je gru sa albumom srce(valjda) bio toliko popularan da je mogao da ide ulicom sa skinutim gacama, nesto kao eminem na vrhuncu. Sto ti je verovatno strano jer si rodjen kada se to desavalo ali gru je bio jedan od prvih repera kod nas uz smesni cia i vudu popaja. Poslusaj album reparacija koji je izasao na kaseti jbg od tada krece neka ekspanzija repa kod nas a da nije c blok lol

Znaci gru je neprevazidjen u smislu da nijedan reper nece biti toliko popularan kao on. Mislim da i dalje znam sve njegove pesme napamet, zbog njega sam u osnovnoj poceo da nosim siroke pantalone brt

8. EDIT: ZA PAZLA, CUJ
    ovo je sa radija i nije fristajl, ali je zato jedna od najljucih stvari ikad
    https://www.youtube.com/watch?v=GvHZqmrYQrY

9. Cak i djusa mogu da smestim u nabrojanu ekipu tj ne mogu nego treba

10. ima razlike izmedju djusa i repa

11. Pa pazi koliko god sad tebi to delovalo smesno u tom vremenu kada nije bilo interneta i jutjuba i kad je jedino mesto gde si mogao da cujes rep bila galebova(tad je bio kul crncic) emisija ne znam di teram djusovo pojavljivanje sa dredovima i spotom kes kolica je bilo vau jbg

Ja kapiram da tada u nekoj osnovnoj u vrbasu niko nije znao ni sta je rep osim od domace zivotinje bez ikakve namere da te vredjam

12. I sam sebi delujem ko neki JNA JE BILA ZAKON matorac ali prosto je tako

13. zbog njega sam u osnovnoj poceo da nosim siroke pantalone brt

Lol

14. Bez sprdnje lepi od sestog-sedmog do polaska u drugi srednje onda sam batalio smorilo me prosto

15. Ma to je period al ne mogu te zamislitit tako to mi je smešno
    Mada je Šomi23 nosio zvoncare i umbro za fudbal u to vreme

16. haha ovde u vrbasu su se pravile rep grupe na konto toga, cak je moj kraj imao grupu, ne znam tacno ime ali kad se setim pisem edit.. I poprilicno je sve to imalo uticaja i ovde veruj mi, i treba i da znas da je jedan od ljucih kafica u to vreme bio bas u vrbasu, dolazili bedkopiz i ostajali ovde da se maltretiraju sa ekipom,

ali ajs je svojevrsna glava, i kazem opet da mi mnogo vise lezi nego gru i djus, pogotovo koliko su obojica kasnije zastranili, a i taj djusov nadmeni trip urbanosti i svega me nikad nije privlacio;

kaze ajs u jednom sesnu prejakom; glupo bi bilo da ti takva nemas sve pod kontrolom, ne kapiraj se sa mnom nego kuliraj s mentolom sto za tebe daje sve, pravo poredjenje s volom, svrsavas na to sto je decko prso s mozggom, DECKO PRSO S MOZGOM.

17. Pojasni pazle

Gru je okej sasvim. Jedna od najbitnijih glava u istoriji naše scene, plus prvi album koji sam ikada otišao i sam kupio od para za užinu, je njegov Beogard, tako da iz togbrazloga jednostavno, sve i da mogu, neću da serem o njemu, a što se ostalih tiče:

1. Vudu Popaj - je l misliš na onog- Vudu "pazi sada ovu rimu, di du li du du rimu" Popaja... ako da, onda stvarno nema šta da se priča.

2. Ajs - U vrhu jeste definitivno, ali najviše zbog svoje ličnosti i neobičnog i neponovljovog stila, ali budi realan... dosade poređenja sa pazuhom i čmarnim dlakama nakon dvjestapedesetsedam slušanja.

3. Moskri - Sam Mikri je fino rekao. Parafraziram: "Moskri je okej reper u najboljem slučaju, ali je zato najjači MC koji može da izvadi kurac i piša po publici"

4. Furio Djunta - aj da kažemo da najbolje inkorporira ideje moderne produkcije u svoje stvari, ali to je otprilike to...

Najjače stvari naše scene su ubjedljivo, "D grejtest hits" od Prtija, VIP "Ekipa Stigla", "Jebeni belci" od Struke i Timbetov solo album "Praznik za uši"
    Ako računamo i ostatak Balkana, treba imati u vidu i Bolesnu Braću i Blackout Project (mada je to supergrupa kao 43 zla fazon)...

To su neke stvari u odnosu na koje treba da se gleda šta valja i šta je vrhunski... a Vudu Popaj, npr. iako ima neki svoj šarm, što bi rekli Ameri, stvarno ne zaslužuje mjesto tu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.