Podijeli sa Vukajlijašima

1. Cak i djusa mogu da smestim u nabrojanu ekipu tj ne mogu nego treba

Pa i trebalo bi... jer Hiphopium je možda i najuticajniji album na našoj rep sceni. Sad, da li je taj uticaj dobar ili loš, i u kojoj mjeri, to na stranu.

2. I da, među ove najbolje stvari i Marchelov "Puzzle Shock", ali to je na našoj sceni, što bi rekli Ameri "niche" tako da nema sad Bog zna kolko stvari koje se mogu realno porediti sa tim

3. Ma ok je da kazes da bilo koga ne gotivis kao npr sto ja nikad nisam gotovio anrija a bio je majstor jbg. Tako je i gru digao rep kao sto je djovak naprzio sve na tenis jbg

Bedkopis su svugde blejali sa svima jer su lagani likovi, na poletaecu npr timbe te startuje pita imas rizlu zableji sa tobom i veruj da koliko god mislis da je u vrbasu bilo trve na nbg je bilo 23,7 puta jace sam taj koncept blokova, parkica, skejtova, grafita, bombardovanja i delikvencije je delovao totalno getovski

4. kako sam vip izostavio jbt, na tome sam odrastao; I ''ziva istina'' je kasnije rasturila, pogotovo GETO II , clara shuman i ljubav preko zice, ostalo tu i tamo. A na struku sam bas slabo obracao paznju, lozio sam se samo na njegove ''betonske snove 2'' i to i dan danas slusam. a 1001 dan, od demiana i struke je jedna od stvari koje su tad bile vau.

mnogo kasnije su pravili neku ''grupnu terapiju'' ali to je bilo njah, novi ljudi

EDIT:

Bedkopis su svugde blejali sa svima jer su lagani likovi, na poletaecu npr timbe te startuje pita imas rizlu zableji sa tobom i veruj da koliko god mislis da je u vrbasu bilo trve na nbg je bilo 23,7 puta jace sam taj koncept blokova, parkica, skejtova, grafita, bombardovanja i delikvencije je delovao totalno getovski

naravno da je tako, ne mogu da se porede te dve stvar iahah

5. Pazle pomenuli ste moskrija pa sam napisao moskri umesto mikri, moja greska. Za grua i djusa sam obrazlozio a sto se tice ajsa on je bitan jer je uneo taj novi stil sprdnje i navarenosti na smejanje a ne zaboda on se uvek slusao na blejama sa ribama i to kad ocete da jebete

Vudu popaj se pojavio u isto vreme kao i gru i sve sto je uradio gru popaj je uradio na jugu srbije, nis je danas utopija gde se u najvise klubova slusa rep i gde nastupaju anonimusi

Struku namerno nisam uvrstio da ne budem subjektivan, on je za mene najbolji domaci reper a za mrzovoljnim okom je objasnjavao

Furio danas radi ono sto se trazi, pomenuo si produkciju plus ono sto dosta cenim-nije ukalupljen. Podlozno je diskusiji naravno i vrlo verovatno se oko tih nekih lista nikad necemo sloziti ali eto ja rekoh

6. petak, petak je vece, sedam u mecku, lizem picku

7. Ono sto je Gru u svoje vreme uradio sa "Petkom" i "Ljuba nudi ljubav" i Ksenija sa onim smrdom " Hej Dak ti si mrak", nije vise ponovio niko. To je bilo na TV-u 24/7 u svoje vreme. Gru je OK momak, ostao je normalan.
    Nego ne pominjete, (ili nisam video) Monteniggerse? I oni su bili vrh u to vreme.

8. U jbt nisu bili ok nego su bili jebaci mame

9. Deniro je kidao tamo negde 2005 kad niko van Užica nije znao za njega. Koliko god da sad snima govna sa Kristijanom momak je neviđena carina i o životu njega i njegove porodice može da se snimi odličan film. Preluda životna priča.

10. jel ima nešto ''novije'' na domaćoj sceni osim kiše metaka i te splitske ekipe da ste uhvatili da valja

ja koliko sam uspio da shvatim, sve je to manje više mlako

11. deniro je poceo da place na jebeni mikrofon

12. I opet je tvrđi od 90 posto ostalih, pričam jel ga znam.

13. Džej džej Okoča Tenore. Dosta drugačije, totalno Podgorički. Probaj poslušati. Rendom je možda i najbolji fristajler na našim prostorima... plus mu znam brata pa je red da ih reklamiram ;D

14. rendom je najbolji balkanski betl reper,gledao sam dok kenja na sve
    a mog ortaka iz kraja hartmana sam gledao dok jebe sve balkanske rep glave i sve rep glave i sve tako da je on najbolji u repu na balkanu
    nisam mislio da cu docekati da me nigrutin smori al jeste smorio me malo,al to ni malo ne umanjujee njegov kvalitet,uvek ce ostati legenda...prti be ge takodje i svi
    smoke mardeljano trenutno je jedan od najdominatnijih ima glas ko da rezhe dok repuje i to gotivim

http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1929

http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1931#post_3399216

15. prti bege i bez svog lidera moskrija objasnjava jako i to mnogo gotivim

16. iance smesno mi je kad neko neki rep naziva GTA rep ahahah bez ljutnje al ono rekao bi da ne znas mnogo o repu ,,GTA rep,, je uglavnom je west coust dzi fank i vecina karaktera u toj igrici su bazirani na tim reperima,nopr eazy e je rider,tupaka mozes videti kako ide ulicom sa bloods maramom i pusi dzoint i uglavnom su svi ti iz te igrice neki reperi

17. zasto mislim da ne znas mnogo o repu?zato sto najlegednarnije rep glave u istoriji rep muzike nazivas ,,GTA rep,, hahah

18. ovo recimo https://www.youtube.com/watch?v=0twahcMCgss nije GTA rep nego samo rodjenje west coust dzi fanka

19. ma spot brate, spot

edit; i nije bas da se razumem mnogo u rep, staz mi je nekih 3,4 godine konstantnog slusanja a danas samo ono sto mi je ostalo u sećanju pa ima emociju a te stvari mogu da nabrojim.na prste

20. stvar je ok i sve ali to nije fazon koji mi odgovara jer ovo sto su uradili je skroz neki novi trip, pazi ja ne govorim sinhronijski. sta da kazem lose kad su bili majstori ali ovo mi je njah,mnogomi je drazi spot sajmon sez

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.