Podijeli sa Vukajlijašima

1. Poželio drugi svijet frajer, pa ja...

2. I onda si se nadao da je onaj mesar silovao ono dete.

3. Brate, imam neko pravilo da ne ulazim u raspravu sa ljudima koji za nik na sajtu gde su svi anonimni stave svoje ime i godinu rođenja.

Slika drugog vukajlijaša na avataru koja je bila forica pre godinu dana multiplicira prethodni pasus.

4. Nisam ni uleteo u raspravu, samo me tvoj post podsetio na taj dogadjaj. A jebe mi se za avatar, nije to radi fore (tj. Jeste tada postavljena radi fore) nego jednostavno mi je svejedno i mrzi me da promenim a i koga boli kurac realno. Pa i sa ovim sam anoniman, mozda sam ja Zdravko-85 a i da sam Miloš-88 ništa ti to ne znaci. Veliki pozdrav svim ljudima dobre volje

5. Ocajan pokusaj vadjenja thilmo...

6. E tu grešiš. Ima tu mnogo više od puke slučajnosti. Pratio sam ja tu vezu izmedju nika i ostalih stvari i napravio analizu, za koju sam strucnjak dokazani već.

Ako ti dodjes na sajt za šalu i zabavu i razmišljaš koji nik da staviš i najbolje što smisliš je da si ti miloš 1988 godište, pa je to zauzeto i turiš crtu između, to dosta govori o tebi.

Recimo da je tvoj vrhunac na sajtu da stavis avatar drugog vukajlijasa i da neprestano citiras neke gluposti dok neko ne napise "vukajlija" .

Eto, to je to.

Slicno je sa glavama koje se recimo sete svog imena i onda dodaju dva slova grada odakle su. Taj ne moze biti zanimljiv ovde, taj je debil u stattu jbg.

Lupam, uporedi nik izijem flips i aleksandar kragujevac.

Petar pan pezos i miloš hiljadu devesto osamdeset osmo godište.

Jedni zanimljivi drugi bezlični trošači harddiska kajzenovog.

7. ja kontam sta bi moglo thilmo da znaci, ukucam u google slike i izbaci mi prvo ovo lolz

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201310/643135/thilmo.jpg

8. To ti kažem brt, uvek neka zajebancija i skurnja.

A kucaj aleksandar iz kragujevca.

9. izbacuje mi nekog finog gospodina u odelu, a i Vucica u istom redu sa ovim zanimljivim likom

http://www.kgsport.info/wp-content/uploads/2014/07/mitrovic.jpg

xaxaxa

10. Brt Somara88 je gospodin veliki, za pogresnog se kačiš
    I da, njegov akaun te moze da promeni avatar. Ne zajebavam se

11. Hahah koja sranje teorija. Arminu je vrhunac kreativnosti bio da prepise ime i prezime nekog didzeja, sta je vec, a lik preobjasnjava i forum i sve.

12. Pa i pezos ima ime i grad odakle je samo izmedju ima PAN kao asocijaciju na petra pana nije da je bas ingeniozno

13. zato je pseto88 bas ingeniozno degenerice

14. mada slazem se da mi je nik sranje, tj nije kul kao djoks stajl ili sime srbin ili tako nesto

15. Santimetar nije porasto haha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.