Podijeli sa Vukajlijašima

1. vidis kako su mu se izduzili prsti na ruci adolescentski

2. звао сам га да причамо око пола сата 2012. године

3. Pa moj je jos vece sranje od tvog samo nije pomenut moj nego tvoj sta sve shvatas kao napad pajseru nije vise osnovna da te svi diraju ima i ljudi koje boli kurac za tebe

4. hahah thilmo, nisi normalan cim na osnovu nika procenjujes kakav je neko.tvoj nik niti ima neko znacenje niti je upecatljiv.deluje mi kao ime nekog lika iz crtanog filma ozb

5. THinker, ILuzija, MOst, налози са којих се лајковао и хејтово и све...

6. Ovaj lab je lud ko kuršum

7. pa ozbiljno, msm thilmo sta je to koji moj

8. Taman kad sam pomislio da je tilmo postao normalan i onda ovaj post. Jebem ti dan i sve

9. Vidite, ovo je zdrava rasprava na forumu bez vrijedjanja. To mi se svidja. Xd

Šomi88 nadam se da se nisi uvruijedio, skurnja je sve ovo i tako to.

Mada kad smo kod nikova, sta je labo? Bez sale, ozb pitam.

10. Ma nisam, jebe mi se. A i nije mi bila namera da provociram, jednostavno sam se setio situacije.
    Labo je verovatno od labovic posto znam jednog labovica iz Kv.

11. Ljubazan pozdrav dobri čoviječe.

12. Šomaro ako ćeš da se pederišeš sa Tilmom ovuda, miči moju sliku!!! Uzmite sobu.

13. Hahaha. Širimo ljubav diljem vukajlije. Nego, ima li neko onaj print sto je negde kačio cini mi se manutd (onaj sa kosuljicama i džemperima) gde se ispod jutjub snimka neki bratime i pozdravljaju ljude dobre volje i familiju Itd Itd?

14. https://www.youtube.com/watch?v=3rEHE_VHUqI

Pa ovo mu ne bi moglo resi celo Sarajevo da se na glavu nasadi axaxaxaxa.

Van toga, preventivno uhapsiti i poslati u gvantanamo pa nek tamo pita dje riba

EDIT: pogresan klip, odnosi se na onaj koji je okacio Skocimis

15. Thilmo na osnovu nika proceni me

16. Ne bavim se ja procenama, nego analizama.

17. klincu iz kraja se bas i nije svidjalo sto ga zovu masni,pa se masni mrstio i posle izvesnog vremena prestao da otpozdravlja na "desi masni". A onda je masni poceo da trenira MMA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.