Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Brate, ovo više nije slučajnost. Znači već mi se milion puta desilo da pričamo o nekoj stvari ali samo PRIČAMO i odmah mi se pojavljuje na fejsu kao sponzorisana stranica.
Znam za fore da je povezano sa tim kad guglaš, ali ja nisam slovce kucnuo o tome na netu. Sedelo nas par drugara i pričalo o onim dronovima i helikopterima na daljinski i voala, eto meni sponzorisane stranice da kupim jedan. A to se dešava stalno.
Nisam teoretičar zavere i ne mislim na više sile ali garant su smislili neku foru da ovo rade. Pada mi na pamet da koriste one usluge lokacije pa recimo lociraju da je nas nekoliko priljatelja na fejsu zajedno a jedan gugla pa šalju svima jebemliga.
Možda sam utripovao ali ovo mi se često dešava.
Koji kurac ti treba fejsbuk
Коришћење фејсбука је реално прихватљиво за следеће категорије
1. Имаш<17 година
2. Избосне си
3. Продајеш нешто или рекламираш
Desava se svima to jbg
Kako ne znam
DOŠAO BOGOLJUB LJUDI!!!!
Bujrum
Dinkic, Karic, Kosmajac, Miskovic, Lazarevic, Saric... bujrum.
Hairli. A ovo sto tilmo i bohor kažu je redovna pojava. Mada, meni se često i dešava kad cujem neku novu rec da je narednih dana cujem jos deset puta.
Moram priznati da naprednjacki rezim postavlja standarde, iskreno. Apsolutno ne jebu zivu silu. Vode se onom logikom, zeno trosi sve iz kuce posle cemo da se poubijamo, ahahahah.
tilmo, ti oglasi sa dronovima izlaze svima i izlazile su i tebi ranije, samo nisi obraćao pažnju na njih dok nisi s drugarima popričao na tu temu
Коришћење фејсбука је реално прихватљиво за следеће категорије
1. Имаш<17 година
2. Избосне си
3. Продајеш нешто или рекламираш
bombaš, kolko ti nisi u toku, al opravdano, godine su to
kategorija <17 koristi instagram, fejzbuk je za njih umro uveliko, a na instagramu se najviše i prodaje i reklamira trenutno
fejzbuk furaju studenti zbog grupa s faksa i matorani
Hairli. A ovo sto tilmo i bohor kažu je redovna pojava. Mada, meni se često i dešava kad cujem neku novu rec da je narednih dana cujem jos deset puta.
To mu dođe Baader-Meinhof fenomen
https://www.damninteresting.com/the-baader-meinhof-phenomenon/
Pa jebem li ga rađ, al imam osećaj da me prate..cia bia kgb i ostali.
A ovo za bombasovo vidjenje fejsa sam identično pocao da kucam ko ti al me zamrzelo na pola pa obrisao. Xd
Pa cekaj Radj, ako je zbog godina kako onda matorani furaju fejs.
ajd pokusaj ponovo, posto ovo ne pije vodu.
Pa zato što matorani koriste fejzbuk istim intenzitetom kao i pre dve godine i potpuno su nesvesni da postoji još neka društvena mreža, a kamoli da je preuzela primat, nisam ja rekao da matorani do juče nisu koristili fejzbuk
Aha, ok. Ne znam, zaista dajem proizvoljne komentare posto nikad nisam koristio fejsbuk, ne uzimaj preterano za ozbiljno.
bilo bi zabrinjavajuće da se uzbuđujemo oko ovakvih tema, svako dobro želim
Karić se vratio i opet doneo salatu beee beee bee ovom narodu stvarno treba pišati usta bez milosti
SRPSKI NAROD TREBA JEBATI SMEJTESE MAJMUNI JEDNI
karic sebi organizovao docek k'o da je dobio na sto metara bolta na olimpijadi.zlato za srbiju doneo bogoljub karic.
sve u svemu,bogoljub brka je bolji od ovog nebrka bogoljuba.
LOOOOOOOOOOOOOOOOL, a tebe neko nekad i uzme za ozbiljno. xD
https://www.facebook.com/9gag/videos/10155260875581840/
želim ponovo da podelim s vama jednu lepu novogodišnju priredbu koju možete pogledati sa svojim bližnjima dok se spremate za najluđu noć :D
https://www.youtube.com/watch?v=oYtepglW81I
kopi pejst hajlajta:
hajlajti:
25:00 - gangnam stajl
56:30 - ljubazna komunistička koreografija dve mlade bosilegrađanke
59:00 - bugarska sudbina me na put šalje i čučanj-ples bugarskog mladunčeta
1:09:15 - bog duet vesna zmijanac i dino merlin
1:44:36 - bog bend