Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jes, na Velikom Lupoglavu je toliko, koliko je u civilizaciji (ahahah civilizacija na Romaniji ahahhaha)?

2. Nije to ništa moj drug izmerio -159 kad je otišo da kenja kockice leda ispadaju posle nije mogao da ustane do proleća koža zalepila za keramiku

3. Па не мјери се на врху ваљда скочимишу
    У мом селу (1050мнв) је око -20.

Брате код нас на Романији кад је -28 то је зима као кад је у Војводини -15.

4. Minus beskonačno je sad.

5. Rasni
    Aj ne seri sa BL na Romaniji trenutno -28

Rasni, napušiš mi se. Ako ne vjeruješ, živo mi se jebe. Uostalom, ne smatram te mjerodavnim za kritiku drugih. Moraš prvo počistiti sopstvenu avliju, a samo tvoje postojanje to čini nemogućim. Tvoj infantilni nastup na sajtu je neuspjeli pokušaj nametanja inteligencije amebe, a nazadno, provincijsko nametanje gluposti uvijek doživi krah. Preduzmi nešto po tom pitanju. Voli te brat Celtic.

P.S. Mali hint: Metak košta samo marku.

6. Moj kurac je veci od vaseg kurca...

7. -20 ovog momenta, nisam se bre za ovo prijavio

8. jel se i vama puši kurac kad pišate? meni se toliko puši kurac da nemam reči koje bi to objasnile ono baš mi se pušu baš baš

9. Романија
    Па не мјери се на врху ваљда скочимишу
    У мом селу (1050мнв) је око -20.

Брате код нас на Романији кад је -28 то је зима као кад је у Војводини -15.

Zato i kažem, šta sere, -28 kada je u okolini -16 može biti samo na vrleti, ne i na Palama.

10. Брате код нас на Романији кад је -28 то је зима као кад је у Војводини -15.

I ja sam na planini ali -15 u Vojvodini je jebeno, druže, jebeno.

11. ovo kao crkva gori a? odlicno uradjeno al mamicu mu jebem xd

12. crkva ždi al ojebala je tetovaža

13. mada može to predstavljati i propast svijeta jer crkvu možemo posmatrati kao okupljalište naroda i onda ona izgori izgorilo mjesto okupljanja i onda nema narod gdje da se okupi

14. pa se počnu djeca drogirat i izgubi se kompas bez crkve vodilje

15. moze kurac vidis da je nacrto i sotonu ko soliter iznad goruce crkve

16. cak sumnjam i da je taj sotona podmetnuo pozar kad niko nije gledao

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.