Podijeli sa Vukajlijašima

1. Haha, ovi iz blica se zajebali, ovo govno od mesa sa slike sigurno nije naručio.

2. Evo ga Stevčo među 20 veličanstvenih

3. kao da je stevco jedini siromasan u ovoj zemlji pa se pravi pompa oko toga.i nije on nikakav genije, da je genije sad bi bio na oksfordu, trazili bi ga oni, karao bi dzenifer lopez i ne bi bio siromasan

4. dobar je stevčo, gledo sam ga na teveu, nacionalna frekvencija

5. http://i.imgur.com/OHYWt6l.gif

Mijenjam japansku verziju zlatnog Luisa za domaću verziju zlatnog Halida Bešlića i još 5 solidnih srebrnih kartica

6. Barem jedan od ove trojice je Stevan

http://i.imgur.com/M6NzeN8.jpg

7. Koga boli kurac?

8. ima na posta net adsl iptv sport klubovi i arene.sport klubovi u osnovnom i arena 1 u osnovnom.doplata ostale arene 240.1900 sa netom izadje.osnovni i net mb10. imam posta net.ok je skroz.kapiram da cu uzeti jos tv.
    pricalo se ovde par puta kako imati i jedno i drugo od sportskih paketa.

9. Imam i ja na kopernikusu sve arene i SK pozz

10. znam za to.samo sto to ne moze svuda.
    ne znam koliko ovo moze,al teritoriju ns-a pokriva.
    valjda...

11. Taj slagalica klip 00:45, Vlada Matijašević PROPO

12. Sad vi pitate ko je taj, ja kažem bivši fudbaler, sad sportski direktor Čukaričkog.

13. u Doboju u to doba bilo -23 xD

14. Stvarno brate, -20 je regularna temperatura za to doba dana, u većini serbone.

Pre neki dan u nisu bilo-15 a inaj realni osećaj -27 zbog vetra.

15. Aj ne seri sa BL na Romaniji trenutno -28

16. U mene -69 evo sad merio grejem hepo kocke neće da zapale nego zapalim vatru ukući pa iznosim ispod traktora grejem ga benzin zaledio a treba didem do zadruge da uzmem ulja i šećera.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.