Prijava

Mada i kenjam, sve turističke lokacije ćeš da vidiš za dan, dva, pa nisi valjda sredovečni azijat da ideš s fotoaparatom oko vrata deset dana

A i kako ćeš drugačije da objasniš ljudima kad se vratiš da je ladno, ali standard

Ako ides sa zenom isti ti je kurac a ako ne ides sa zenom snaci ces se po raznoraznim lokalima. Tako da ti je isti kurac. Ja bio u parizu nisam isao da vidim ajfelovu kulu ko joj jebe mater

Brt video sam je iz daleka. Tj ne bas izdaleka jbg relatovno blizu sam bio i hteo sam u restoran onaj gore da idem al nisu mogli da zavrse sto i reko necu ni da idem tamo nek puse kurac i oni i ajfelova kula

Hahah brate ja mislim da si jedini čovek koji je otišao u Pariz a nije video Ajfelovu kulu.

Pa idem bez žene, solo. Xd

Malo sam se skenjao kad sam video gde idem tj kakvi su uslovi jbg. Al dobro, valjda imaju i oni neke kurwe, rakiju ću si ponesem sam.

Hahah brate ja mislim da si jedini čovek koji je otišao u Pariz a nije video Ajfelovu kulu.

Bio sam 5 puta u Parizu i svaki put sam vidio jebenu kulu a nisam joj prišao ni na 500 metara. Vidi se iz svih dijelova grada, jebe mi se tačno da čekam 3 sata u redu da gledam gvožđuriju koju mogu gledati kilometar dalje.

I sve to dok sjedim ispred neke od milion bulanžerija ili patiserija i jedem neko prejebeno pecivo od 5 evra

Nisi morao da čekaš lift, imao si stepenice xD

@autor skocimis upravo to brt ogromno je govno sednes bilo gde u blizini i gledas sta da se akam tamo sa stokom i kinezima sa aparatima. Da su uspeli da nam zavrse neki sto gore onda bih se i iscimao kapiram da je do jaja gore pa sto ne otici, ovako sam seo da popijem nesto bacio pogled dva puta i cao cak moram priznati i da mi ne izgleda nesto vau sinovac izvario gvozdjurije neke i to je otprilike to u poredjenju sa piramidama, macu pikcuom, kineskim zidom pa cak i kalemegdanom jebenim je kurcina obicna. Krivi toranj u pizi isto sije ajfela, koloseum ma skoro sve jbg ovo govno je bas bilo e aj napravimo nesto da bude poznato jbg mi smo pariz moramo imati neki kurac sem luvra jer realno kome puca kurac da ide u muzej(tamo isto nisam bio al nisam ni kretao tamo rekli mi da je red 2km boze sacuvaj kod nas ljudi ne znaju ni gde je muzej jer je sakriven musemom hahaah)

Sinoć od ćaleta drug neki priča.
Imao nekog kolegu i sad crep na kući mu se sjebo na drugoj strani kuće. Nastavi konopce prebaci preko kućem i veže za kola, za kuku i sa druge strane sebe oko pojasa. Žena mesila nešto u kući zafali joj brašna tipa i sedne u kola da krene u prodavnicu prevuče ga preko krova lik padne i polomi se sav, još nije stala odma izvukla ga do ulice dok se nije zaglavio na stub od kapije. 4 meseca gipsano korito i oporavak kurac palac i uhvati zima. Dođe mu drug da sipa antifriz u sistem u radijatore i u kupatilo na spratu benzin u šolju wc da ne zaledi jer je ova bila kod keve, žena mu to vreme bliže bilo da mu ide u posetu od keve, nisu imali djece. Lik izašao iz bolnice srao u pelene sve vreme fazon i kaže samo da sednem na svoju vece šolju. Sedne, zapali pljugu, iskenja se i kad je popušio ubaci pikavac međnoge ko što svi radimo. Šolja eksplodira i haos napravi sapali se jebeno. Dođe hitna da ga vozi, iznose ga sa sprata i pitaju ga glave iz hitne što nosile su ga šta se desilo on ispriča lik se jedan zasmeje ispusti ga i ovaj spadne sa nosila i slomije ruku.
Eto, setite se ovoga kad pomislite da vam je život pakao

Nesa Galija je bio isto 5 godina u gipsanom koritu, tad je i poceo da se bavi muzikom

Mislim da ovaj nije počeo da svira.

Petar Pan Pezo$
Nesa Galija je bio isto 5 godina u gipsanom koritu, tad je i poceo da se bavi muzikom

Muzika mu i jeste za korito

mnogo dobra riba iz kotor spota

Kljucni covek u kabinetu Obame zaduzen za ekonomiju je Lorens Samers, bivsi direktor univerziteta Harvard i glavni ekonomista svetske banke.

Njegov pandan u Srbiji, drzavni sekretar u ministarstvu ekonomije je Dragan Stevanovic, konobar iz Surdulice, ozenjen.

-22 u ovom momentu jebem ti zimu da ti jebem, u cetiri radnje pazara ko u jednoj prosle godine, napolje izlazi samo ko mora. Neki dan sam gledao na televiziji nekog lika iz HMSZ kako objasnjava da to nije nista narocito, kao u broju ledenih dana, PA NIJE ISTO -5 I -25 MAJMUNE, uh da mi je bio pri ruci razbio bi ga. A lego bi mi i neki ekolog sto se bori protiv globalnog otopljavanja, govna glupa.

pošto ih i vi poznajete skoro koliko i ja, red je da vas obavestim da je jedan od braće upravo javio da mu je riba trudna, pa sam došao da podelim radosne vesti

Čestitam, krajnje je vrijeme da postaneš stric!

lolčina, to mi nije palo na pamet