Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kapiram da je 300e m2 u izgradnji ako je kvadrat 600e onda je to fina zarada za 2 godine

2. S tim da to može da se obrne na kvotu 2.00 za čuku ipo ništa manje sigurnije

3. Pa to je neka računica.

4. https://www.mozzartbet.com/#6058

Evo kako da poduplas pare brzo i lako, samo se strpi do utorka

5. Uprosteno: kvadrat je 700-800 znaci na 50 si dobar nekih 60 a izgradnja je 4-6 meseci

6. Tilmo nekad nije bio ovoliki debil jbg
    Ozb nije

7. ma ne seri sad i ti šta nije

8. Pa ja ne znam onda. Vešto krio je

9. veliki pozdarv za radjarda, naleteh sinoć slučajno na ibakine kolače - malo je reći da sam se smejao

10. Ниш 10 пута одвратнији град од БГ

11. ogrijesih se o macke opasno prije 3-4 dana pipnuh nesto ovoga macora i kao utripovah da ima krpelje pitah brata ima li ovaj veli da ima i te ja i musko i zensko izbacih napolje i nocas donijela mi tetka alhohola ono htio da drzim alhoholom natopljenu krpu na krpelja i tako 5 min i valjda on otpane tako su mi pricali i ja da ispipam macku nidje krpelja to valjda bio glib

e kad nocas nisam zaplaka nikad necu sig

12. Al si slepcina ja mom macku vadim krpelje prstima

13. ja ne znam jel ovo neki bag u matriksu, ali:

1)Indira Radić nije muslimanka

2)pesmu Srpkinja je mene majka rodila peva Indira Radić

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.