Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja sam jedan gospodin i domacin covek tako da me ne zanima da li neko zna da li i koliko ja nesto radim.

Uostalom platu vecina ljudi prima u koverti jer su prijavljeni na minimalac tako da racunovodstvo duze necijim parama ili ko vec dize pare za plate. Tvrdim da nema nikakvog razloga za sekiraciju i teorije zavera jer aaaa izbacio mi gugl oglas za kolac u tiganju nemoguce a ja tiganjem jurio misa po stanu pa ga sjebo

2. Pa niko ne kaze da se sekiramo. Caskamo samo malo i to je to.

3. Evo šta je meni bilo jezivo

Ne deluje bas kao caskanje...

4. Kolac u tiganju!? Nemoguce!

Nije sad da mi se ceo svet srusio ali sam prilicno iznenadjen sto je kolac ispecen u tiganju.

5. колач ти је спремљен

6. Zajebavajte se vi, ali meni mama pravi kolac u tiganju

7. Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoniti.

8. Vladika Nikolaj Velimirović

Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoni.

9. Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoniti.

Reče lik koji se zaljubio i jebe udatu ženu haha

10. Sta je bilo na kraju sa time zna li se sta?

11. Nisam ja rekao da sam miran, to je poslovica :D

12. Reče lik koji se zaljubio i jebe udatu ženu haha

Haha dobar

13. Zna Secerbeg da li jebe ili ne jebe :D

14. Milicu iz Tragača bih jebao osvetnički da ciči a veličina kurca koju posedujem bi mi to i omogućila

15. reklame na fejsu za zimske gume ovih dana redovne :D
    kupio sam, prekini!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.