Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vučko gospodar naš gostuje na pinku u improvizovanoj biblioteci pošto on voli da čita!

VUČIĆ ČITA KURCEM U DUPE

2. Samo da se zahvalim Remiju Bonjaskom i Melvinu Manhofu za naporan rad na povlacenju priznanja kosova od strane Surinama.
    Necete biti zaboravljeni!!!

3. Ovo što kaže Bata Sale.
    Te triole u repu su provaljene samo tako.
    Ovi momci su više neki pokušaj zajebancije, ali mlako je sve to.

4. https://s1.postimg.org/2dk85zrtpb/22893979_10211931248651294_1934860002737753644_n.jpg
    pa gde li je nabavio ovakvu jaknu..jos ide bos.ovo je uslikano pre neki dan u bg na zelenjaku

5. ovo je cuveni gago iz okoline kv.kazu da I zimi ide u jakni i sorcu

6. Vidjao sam ja ovog po Bgdu. Msm da je student neki, sto nije tesko zakljuciti jer je caknut ocigledno.

I sto ide ko debil?

7. videli ga u slicnom izdanju na liturgiji u zici :D pa valjda je lud ili je malo ekcentrican

8. Kao neko kome sa 24god na FB profilu stoji ''završio životni fakultet'' a u jednom momentu sam imao i ono ''sam svoj gazda'' da vam pojasnim šta to znači. To znači da sam osnovnu i srednju jedva završio jer sam bukvalno blejao po ceo dan, dangubio.. Osim engleskog, koji znam onako preko igrica, ne znam da beknem nijedan drugi jezik. Fakultet nisam upisivao, a poslove koje radim su ili za minimalac (trafike,magacini, fizikalije) ili neke dnevnice gde pomognem da se istovari nešto za hiljadu, dve. Devojku nisam imao 3god. Na moru nisam bio 4god. Kola vozim od roditelja, stari raspali auto, u džepu nikad nemam preko 1000din, i pričam za druge kako su debili dok sam ja svestan da sam upravo ja najveći debil u mom okruženju. Celo moje društvo je završilo nešto ili počelo da radi posle srednje, sada blejim sa klincima (18,19god) iz kraja jer samo sa njima i imam zajedničke teme i njima ponekad budem ''Vauu''. Za moju generaciju ja sam propalitet, što i znam da jesam..

9. Kakva prevara od metra, sunce ti. A ovaj koncizni brat u komentarima je pobijedio.

10. celtic, koliko sam saznao iz pouzdanih šabačkih izvora, svi fejk prodavci ogreva na taj fazon + one varijante iz komentara. recimo kad ljudi sami izmere dužne metre koliko su naručili, prodavci se izvlače da žure pa samo istovare drva na kamaru, pa ljudi kad slože, primete da im fali

11. Onaj ko je spreman i dalje da se bije sa nekim zbog devojke, i da joj kupuje puno stvari,da je vozi tu i tamo i da se uopšte muči zbog nje nakon što je pretrpeo prevaru on definitivno mora da je budala jer to samo budala može da se žrtvuje zbog nekog ko će mu kad tad okrenuti leđa.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.