Podijeli sa Vukajlijašima

1. Јесте, тужна је чињеница то што влада фармацеутска мафија, контрола популације и њима сличне керефеке, али главу дајем да 60% људи који кукају против тога да се сутрадан нађу на месту светских лидера болео би их курац и били би исти као и ови на које пизмају, ако не и гори.

2. Јесте, тужна је чињеница то што влада фармацеутска мафија, контрола популације и њима сличне керефеке, али главу дајем да 60% људи који кукају против тога да се сутрадан нађу на месту светских лидера болео би их курац и били би исти као и ови на које пизмају, ако не и гори.

Više od 60% sigurno, vlast i moć su zajebane stvari. Pročitaj Orvelovu životinjsku farmu, radi se upravo o tome.

3. Samo je isto tako kurčina predstavljanje trave ko spasa za čovječanstvo.

4. Više od 60% sigurno, vlast i moć su zajebane stvari. Pročitaj Orvelovu životinjsku farmu, radi se upravo o tome.

Тај неки рад. А прочито сам је трипут и могао бих и опет.

5. Троловски мој Душане, троловски...

6. Trolovski il ne ja se zagrcno kad sam video deo o sebi lolo

7. види како је он сигуран у то што ради да је добро

8. moras da cenis ovakvog individualca

9. хаха буквално, превише је тога уложио

10. Mislim da ga cenis odredjeno vreme, ali onda ga uspavas.

11. Одсечним ударцима будака у потиљак, за његово добро, да не пати.

12. hahahaha, najjača scena jugoslavenske kinematografije!
    ZNA I ON DA JA ZNAM DA ON ZNA DA JA ZNAM!

13. хахахах, неће газда више дауууједа, него ће да почне да бије! стварно најјача!

14. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=24&nav_category=12&nav_id=645682
    Аман ко плаћа ове будале? Мсм, нисам ни ја верник али ово је смешно.
    Ко кад би ја сад рекао, "ја сам до јаја" а ти ме сад тужиш јер сматраш да си ипак само ти до јаја.
    Што мрзим ове прерушене комуњаре, па то је страшно.

15. Enemi ovo udruženje se izgleda tek nedavno pojavilo jer nigde se do pre mesec dana nisu oglasili, apsolutno nikad. Očigledno da ih je neko veoma lepo organizovao.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.