Podijeli sa Vukajlijašima

1. poznata mom inboksu, s vremena na vreme mi posalje neku sliku gde je i sta radi, a ne secam se od kad je imam za prijatelja i zbog cega, nesto mi cestitala rodj zimus preko mesindzera, nesto procaskali bezvezno i to je to

2. lol pa pitaj je odakle me znas i sta hoces ti od mene jeli?

3. Šta će ako napise da oće da se jebe
    Polako s pitanjima jbg

4. pa rekoh da smo nesto caskali ranije, ne zna ni ona odkud ja u njenim prijateljima, pa tu poce sega zajebancija opustena. sibne mi po koju sliku jednom u mesec dana fazon, ja iskomentarisem onako distancirano i polunezainteresovano ali kapiram pristojno, sasvim dovoljno da pomisli da mora da mi salje postepeno sve eksplicitnije fotke lol.

nije mi sad do nekog jebanja odnosno seme sa strane, nemam potrebu za tim

5. nije mi sad do nekog jebanja odnosno seme sa strane, nemam potrebu za tim

Za ban ti je ovo XD

6. jbg, kad budes skrpio 30+ skapiraces :P

7. Pa skrpio druže
    Ako su to cm kurčine onda nemam. Godina imam

8. Ovo ti je za mesec dana, tako bohor govori

9. jbg, kad budes skrpio 30+ skapiraces

Ajao de me nadje :(

10. Hahahahaha bomb ae bezi bre na svakoj si temi

11. cekaj, jel nisam dobrodosao?

12. sta si ti novi Truc?

13. uostalom i ne zelim da se cimam oko necega sto moze da bude i fejk nalog, pa da se izlanem recimo nesto bilo sta, skroz nebitno. nema tagova po slikama, samo ona, nema drugih osoba, to mi je sumnjivo jbg.
    necu da trazim, al ako mi kojim slucajem posalje slike sise picke il tako nekog kurca lol a navodi ka tome, onda cu da porazmislim

14. fejk je nalog, loze te

15. Hahaha au contraire bomb samo postuj, ne moz covek ni da se nasali sa tobom ccccc

16. znam ja te vase sale

Mod edit: Jel ovakve šale? :)

17. Fala Bogu da je intermezzo barem na temama FK Zvezda/Patlidžan ♡♡♡

18. A morao sam, realno glupa fora hihihi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.