Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vučko će da se najebe keve retardu koji mu je ovo podmetnuo kao vest. Hahahah

https://mobile.twitter.com/kenobibaby/status/1040670604100362241

2. значи плата перача прозора треба да буде већа него пилотска

3. Hahahahagaga izvinio se sto je ispao glup

4. da nije bio mnogo umoran ne bi to izjavio hahah

5. "Bio sam umaran, normalno je da grešite. To što je to bila glupost i što sam ispao glup bilo je bez loše i bez zle namere", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Сваки глупак је глуп без лоше и зле намере...

6. Neko računao da je to 3 160 000. (Trimiliona stošesdeset hiljda) perača godišnje. Lolo

Za deset godina 30M perača pogine jbt.

7. Al ajde što se zajebao da pročita ovu vest sa američkog njuzneta. Nego što je taj podatak upotrebio da opravda smrt dvojice radnika u beigradu na vodi.

I onda posle uz osmeh "he he ispao sam glup pa šta".

8. a jos gore kao nisu mi to saradnici dali da procitam nego sam sam nasao clanak....moji saradnici su savrseni nikad ne grese.

znaci objasni mi molim te kako si to uspeo da odes na satiricni sajt tako sam od sebe i nasao podatak da 200 miliona dnevno umre peruci prozore...kao pokazuje kako je veliki i ne prebacuje gresku na drugoga kakva gromada od coveka

9. Predsednik nema taj problem da se izvini kada misli da je to potrebno.

U tome je i veličina ovog čoveka, što jasno i glasno kaže IZVINI kada pogreši!

Bravo predsedniče, ovo bi malo ko uradio javno i na takav način! Sve pohvale za iskrenost!

Nas predsednik uvek kad pogresi to i ispravi i izvini se.

10. sad ce jos ispasti da nije nigde ni procitao taj podatak nego ga je onako nerazmisljajuci iz glave rekao pa je posle skontao da je pogresio... E NIJE NEGO SU TI KREZAVCI DALI TAJ SENZACIONALISTICKI CLANAK I TI SI GA ISKORISTIO KLOSARU

11. Mrzi sebe sto je takav, maned vucic

12. Koja bese ona narodna pesma nesto ruka? Boh je predlagao.

13. Da, da, to je to. Ja kucao ruka nešto.

14. Beograd je zvanicno gej grad, svako malo parada ponosa haha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.