Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ozb sam ispod 300 mi stave govno na glavu i pitaju me jel dobro
OĆE LI SE DIZATI ŠKODA NA STOLICE?
NEK JE SA SREĆOM
A 300 i fejd naprave i sve kako valja
Nzm ja gde se sisam za malo vise od 300 dodjem, sta ces popiti moze sok, posluze me sa cokoladom ili keksom, caskamo o nekim interesantnim temama nikad ono ko se s kim poprcao itd samo gazdarica shisha, dok ostale picke (brutalne), feniraju, farbaju, ciste kosu sa poda itd dolazi Milos Krasic, Daru Bubamaru ne mogu da isteraju iz lokala bukvalno je inventar postala itd
Pa jebo daru bubamaru jel dobro šišaju
Ja se dva puta sisao kod Maria u Uzun Mirkovoj preko puta Rajiceve soping centra. Lik sije sta radi, pola onih alatki nisam znao da postoji, jebiga sirotinja navikla na masinicu sa tri velicine i neke tupe makaze. Kod njega se sisam samo pred neka veselja ugl, jeste da je somaca, ali nista ne diram na glavi narednih tri meseca
Ma raskiva likusa kako sisa. I ne dopusta bilo kome da sisa samo ona - rekoh vec.
Uzme pa ti pola sata RADI O GLAVI svaka dlaka na svom mestu jbg. Izraste ti kosa ko dzunglasu posle mesec dana al ne izgubi oblik.
A kod Djoke berbera kad sam isao za 150 dinara haha stavi mi cickovo ulje, zalize me onako kao bata zivotinja sto je bio zalizan kad je govorio onoj da ce je jebati dok joj ne dodje tetka. I prica mi kako novine ne smeju da objave kako je karleusa donirala paketice deci bez roditeljskog staranja u Veterniku.
Musko sisanje soma?
Edit: dinara
Ovako bez dinara zvuci kao musko sisanje soma ribe xd
Ja za 200 kažem sa strane dvojka gore malo samo skrati i oblikuj, izadjem kao pokisli ker na ivici suza i ne izlazim iz kuće dve nedelje
Jbt za hiljadu muško šišanje bi voleo da odradim da vidim kako je
Da, hiljadarka brt
Jeste skupo pogotovo sto je to musko sisanje ali kralj raskiva kako radi, skolovao se u Londonu kaze, ima lokale po Evropi itd
Kad sam bio prvi put pored mene sedeo Ristic iz Zvezde, pricao sa njim pola sata :D
2014 cetovao s Risticem iz zvezde pola sata
Je li ti napravi ono kao neku sliku na temenu ili munjice neke ili pletenicu ljutu?
Ne brt, ne radi on to, to rade ovi sirotani sto sisaju za 250 din
ja idem ko najgori pacenik kod jedne ribe da me sisa iako sisa kao nogama, i onda na kraju samo cutim ko zaliven, samo platim i izadjem...
a osisa me bukvalno svaki put ko da namerno oce da me oskrnavi, a posle par dana kad kosa malo naraste majko mila nasta ono lici, znaci majstor je da te osisa lose i jos veci majstor da to kasnije izgleda jos gore
Pa zasto radis to sebi brt
I ja sad isto tako Pezose, kriza jbg
Jos joj lepo kazem da napravi normalan prelaz da mi ne izgleda jajasto glava
A i primetio sam da negde tamo izmedju osmog i dvanaestog dana posle sisanja izgledam najruznije
https://www.youtube.com/watch?v=y1kNhoPMUjA
Potpuno lud lik
Kod njega mi je najjace što dok priča ima neku facu kao da samo čeka da počne sagovornik da mu se sprda. Navikao čovjek.
E sad se moze umreti
https://i.imgur.com/3MlIUfZ.png