Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
хаха јел било рушења дајте неку инфо
а где је пећат
pocece pederi sami da se marisu da budu zanimljivije parade.
Gay look alike na celu drzave jbg
ne kapiram koja je svrha toga.ta parada je valjda protest a organizuje se uz podrsku drzave.ili se setaju samo da bi se ljudi navikli na njih.ne znam, nista mi tu nema smisla.ako ima neko iz lgbt neka objasni
kao oni protestuju i sa njima protestuje premijerka.stvarno o cemu se tu radi
Radi se da ste pokleknuli pred zapadom. Vi, koji ste se zalagali za prave vrednosti, nemo gledate pederluk i trazite razlog i opravdanje. Svaka druga evropska drzava nije strogo bila protiv toga kao drzave balkana, a evo Bg opet ugostio pederase. Sta vise reci..
srbende od velika srbija do daj sta das i nece oni sto se heftaju u prkno setati do de si brate pederu, aj na slavu.
jel idu pederi na slave jedni kod drugih?
Idu, valjda, ali drugi dan
sto, da bi jeli mrsno?
ma nije, nego druga rupa pa drugi dan fazon
kacavenda im dolazi da okandise kucu.
https://www.cdm.me/svijet/evropa/putinov-zabranio-srednjoskolcima-kupovinu-knjiga-puskina-jesenjina/
Najjace mi bilo kad su bili oni protesti zbog cijena goriva, i gospodin Vucic i njegova banda izjavljuju kako to nije u redu jer "manjina terorise vecinu". Par dana poslije toga - zatvorene odredjene ulice zbog gej parade ._.
хд
kacavenda im dolazi da okandise kucu.
леле аххаа
https://www.facebook.com/Laborwave/videos/304329253697678/
глобалзација
хахахахахахаха који краљеви
juce sam se skenjo kad mi drug reko za danila lazovica....svi znaju da je umro od srcanog udara, a ustvari nije....tamo negde oko prijepolja ili belo polja negde iz nekog sela je on i bio na livadi cuvo ovce i kako je cito neku knjigu onako sedeci zaspi i onako pogne glavu, i ovan valjda mislio da ga provocira i zaleti se i zvekne ga u glavu ubije ga na mestu..