Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jedan od glupljih nacina da se umre ako cemo iskreno

2. a niko to druze ne bira kako ce da ode

3. па не бира

4. upravo sam poslao poruku dobrom drugu kome je Danilo Lazovic kum (iz bijelog polja je) u vezi ovoga, javim kad odg

5. ma lupeta gluposti ovaj, samo sto iz nekog razloga porodica krije to

6. hah kao kruzila je prica... pa de ima dima ima i vatre...

7. Haha sad me podseti. Jeste kruzila ta prica ali ja sam cuo da su ga bikovi ubili ne ovce. To mi pricao brat koji kaze da je vario sa nekim rodjakom Danila Lazovica i da mu je pricao da je to glasina i da je umro od srca zapravo, tako da sad ne znam pravu pricu

8. bikovi ga ubili (lol) u mnozini

9. A jeste brate blejali likovi i kao aj roknemo danila lazovica haha mozda ih harp naterao da to urade

10. hahahahah smejem se naglas, probudicu cimera kresimira

11. smem da se kladim da su posle ovoga okacili paminu sliku na zid i postali verni glasaci do groba.KO TI DA DVE ILJADE.KO TI DA??svi kradu palma nesto daje i narodu

12. делује компликовано

13. Kolega naleteo na ovaj fazon, ja vam prenosim, kucajte u guglu "how many serbs died in bosnian war" i pogledajte rezultate.

Mamu li im jebem sorosevsku.

14. шта је фора што су сви резултати везани за геноцид?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.