Podijeli sa Vukajlijašima

1. Na Vukajliji ima i muslimana.

2. Kad bi barem 80 % internet življa postupilo ka ona. Koja bi to banja bila...

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/amanda-todd-teenager-commits-suicide-1376976

3. Брате, криво ми је што су овакви случајеви ријетко објављују. А што је најгоре опет ће сјутра Мило побиједит' ка вазда.

4. To ti je ono kad svako hoće da se razmnožava. Interesuje me kakvi su joj roditelji. Ustvari me ne interesuje. Ja sam još davno riješio da ne imam đecu tako da bi mene ovakav blam teško mogao snać. Ka da mi nije dovoljno što sam sebe blamiram nego te još dijete debil ovako posere.

5. Bogomi možda i ne pobijedi. A šta ako dođu oni što mašu srpskim zastavama? Kome je do nacionalizma dok narod ne prima plate a ti što im ne daju plate imaju po 5-6 nekretnina, nekolko poslovnih prostora i voze najnovija auta. Ko god da dođe na vlas', bojim se da će išta valjat, nema sreće s ovim narodom, sav je po kurcu pošao i ne umiju drugačije osim na prevaru i mutljavinu. Ja bi jedino glasao da se svi oni išćeraju iz Crne Gore, znači ne čak ni u zatvor da se bače, nego mrš iz države, ne želim takva govna u svojoj državi.

6. Па Ђукановића морају да хапсе па макар и ови његови, ако има среће са њим је свршено. Иду ми на курац све политичке партије типа: ДПС,СНП,СНН,ЗЗР,ЖЖЉ,ФКС,РУКС,ЋЋЋ... Ал' ко год да дође не може да буде гори од ових садашњих.

7. Može i bojim se biće. :) Ja da ti iskreno rečem ne vjerujem ljudima u odijela, ma koliko to glupo i djetinjasto zvučalo. No, viđećemo što će sutra bit, a ja ne vjerujem da ću izlazit na glasanje dok se ne pojavi neka normalna stranka kojoj letci nisu puni grešaka i počnu sa nekom normalnom pričom. To čovek jednostavno oseti. To ti je ka što čovek sluša desetak bendova al mu je samo jedan nekako baš omiljen.

8. Odo u 'aljine, dok je još ovo spavanje oslobođeno poreza da ugrabim...

9. To ti je ka što čovek sluša desetak bendova al mu je samo jedan nekako baš omiljen.

Само што се омиљени бенд нађе много лакше.

Može i bojim se biće.

Могу да буду гори ал' не могу да буду духовитији, нико не може да се спрда са нама ка што могу ови. Немају људи пара ни за плее а они опет продају исту причу коју су већ 300 пута препричали. А ако не ухапсе Ђуку има да влада док не умре, ка Броз.

10. evo ga film PI na HRT1 ali je pri kraju

11. Imam najboji glavatar na celom sajtu.

12. Jebote vi Crnogorci ste gore pukli nego mi!

13. Probušeni kurtoni.

14. Ja sam čuo da je jedan lik zamalo dobio otkaz zato što je rekao da je Milo car, a svi znaju da je Milo KRALJ, no se on našao nešto mudar da pametnuje...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.