Нисам сигуран да ли Запата тролује кад каже да му је Пезосов пост смијешан пошто ја буквално ништа духовито не видим овдје. Али ајде, придружио се пљувању Карлеуше, то ми се ђа.
a kenjaju i za karleusinu picku kao kolika je ko meduza bla bla....meni je dosta lepa onako leptirasta ima neke nezne boje, ima 40 god jbt, a i svakako su mi gadne one minijaturne pickice
a kenjaju i za karleusinu picku kao kolika je ko meduza bla bla....meni je dosta lepa onako leptirasta ima neke nezne boje, ima 40 god jbt, a i svakako su mi gadne one minijaturne pickice
Jel video neku onu prepisku navodnu njega i karleuse na insta hahahaha mozda je fejk ali oplako sam. Pita on nju “kad mi budes pusila hoces li ga izbalat” Hhahahahahahaha IZBALAT
Нисам сигуран да ли Запата тролује кад каже да му је Пезосов пост смијешан пошто ја буквално ништа духовито не видим овдје. Али ајде, придружио се пљувању Карлеуше, то ми се ђа.
Pezosa da krunisemo ko tvrtka
Велики Твртко, краљ Срба Босне, Приморја и Хумске земље.
Solidan Pezikin post haha
Jači je kad je izvukao paralelu Bombasa i Jasenovca al prolazi ovo
Inače Vranješ je od sinoć dobar 50 000 pratilaca hahaah
https://twitter.com/IstinaoKarIeusi/status/1084578290285928452?s=19
Ma nema se šta zameriti njenom fizičkom izgledu
Boljo za mene je Pezos TITO
+1
realno je lajvstrim picke sa mladezom moze oprati sad.
Ognjen Vranjes
PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!☦️ ИС ХС НИ KA☦️
зар оваквом човеку блатите име, кравелуша је крива хеј хеј хеј!
oboje su govna, realno
Огњен Врањеш частан босански Србин и патриота. Овим путем поздрављам комшије Србе из Босне. Пошаљите ми мало јањета поштом, слава ми ускоро
па за карлеушу знам да је ђубар, а овог врањеша знам само јербо је сигро за ЦЗВ и то 5 текми, не бих му судио, али дива је други случај.
Jel video neku onu prepisku navodnu njega i karleuse na insta hahahaha mozda je fejk ali oplako sam. Pita on nju “kad mi budes pusila hoces li ga izbalat” Hhahahahahahaha IZBALAT
хахаха одличан босанскохерцеговачки сленгић заслужује дефиниш и одабир под ургентно!
Hahhaahah
Kako li puši Karleuša majku joj?
па има деценијско искуство