Podijeli sa Vukajlijašima

1. Danas i nauka prihvata da naša planeta Zemlja živi i diše. Za Balkan se kaže da je pupak planete Zemlje, a Kosovo je srce tog pupka.

To je greška u kucanju. Nauka je dokazala da je Balkan Šupak planete Zemlje.

Šta ti je graditi teoriju na štamparskoj grešci...

Ameri oće Kosovo jer vole u rč.

2. UPOZORENJE! Ako vam neko pošalje link za
    skidanje Karleušinog albuma NE IDITE NA TAJ
    LINK! To je link za skidanje Karleušinog
    albuma!

3. A jebo majku, ova ebastrologija raskrinkava.

4. Ја сам прочитао прва три пасуса оног текста, за остало нисам имао снаге.

5. Ја сам прочитао прва три пасуса оног текста, за остало нисам имао снаге.

Ja samo naslov

6. Pročitajte, Atlantide vam.

7. Не могу брате, веруј ми.

8. Čekaj, čekaj, ova munjara objašnjava da Ameri i Ruje hoće da sklone određene ljude sa Zemlje kada krene rokada Zemlja-Venera, pa prave neki svemirski brod a lansirna rampa mora biti magnetno polje Kosova? Što se jebeno ne uspenju pomoću afterburnera i kerozina k'o i sve dosad jebemu lebac? Što ovo mora baš pomoću magnetnog polja i beskonačne trake u vidu krugova?

9. NJOJ SE NAMETNUO ODGOVOR O PROBLJEMU KOSOVE!

10. Skočimišu, koji si šabanin. Pa ne moš pravit brod bez orihalka. Koji nemač pojma...
    Vidjećete kad foton udari u Zemlju.

11. I ovog puta će odabrani napustiti Zemlju. Neće to moći letilicama iz programa ”Apola”. Učiniće to snagom energije o kojoj MI ne znamo mnogo. Kao što i ne znamo da je to izvodljivo samo iz pupka Planete – Kosova i Metohije.

Evo, fino vam piše.

12. I da, što dokurca mora biti orihalk? Što ne naprave od duraluminijuma, stirodura i duplim nanosom staklene vune?

13. I šta je dokurca orihalk?

14. Na razumiješ ti to, ogrezo si u njihovoj propagandi o građevinskim materijalima. Naravno da ne znaš šta je orihalk kad na Diskaveriju nikad o njemu ne pričaju.

To ti je između zlata i srebra. Skontaj malo, šta misliš što se obično smeće od bronze daje za treće mjesto? Da je sve kako treba i da je pupak i dalje srpski, ngrade bi išle ovako:
    1. zlato
    2.orihalk
    3.srebro

Nemaš šta da dodaš? Tako sam i mislio.

15. Ne budi Skočimišu:

Zato, molim političare moje zemlje Srbije, da ostave Kosovo, da izvrši svoj Svevišnji cilj. Ono će se vratiti Srbiji i uvek biti Srpsko. Budimo ponosni, jer je neka Božanska sila odredila da Srbija bude Sveta zemlja. Na tlu njenih korena, postavljena je – „Zvezdana kapija“.

Približimo se svojim porodicama, prijateljima i pustimo da mir zavlada našim srcima. Granica na Kosovu sa Srbijom, koja je postala vatrena stihija, vrlo brzo će se ugasiti i neće joj biti traga. Prihvatimo je kao ograđenu veliku američku vojnu bazu. Ona to i jeste. Moramo shvatiti da su Albanci u celoj priči samo paravan. Možda, nije postojala druga mogućnost.

Okrenimo se duhovnom uzdizanju, jer je to jedini način da svako od nas stigne do večnosti, a nemamo još mnogo vremena.

“VELIKA PROMENA je počela i u njoj će propasti zlo!”

A savet: Budite u miru i spokojni jer UVEK JE SVE U REDU , sve događa s razlogom i za naše najbolje Dobro jer iznad ljudskih postoje i deluju Zakoni Univerzuma!

16. Kosovo je potrebno Amerikancima da naprave veliku bazu zbog najsnažnijeg magnetnog polja – „Zvezdane kapije“, koja se nalazi na tom području. Po svemu sudeći, razbijanje Jugoslavije je usledilo baš zbog Kosova. Lakše je uzeti Kosovo maloj Srbiji, nego velikoj Jugoslaviji, koja je bila najveća vojna sila na Balkanu. Gore u tekstu, govorili smo o putovanju – indukovanjem magnetnog prostora. Da bi se putovalo na taj način, videli smo da se magnetno polje mora veštački indukovati i tada se pomoću elektronske sprave podeli na dva dela.

Mislim da može lock

17. A jel vi mislite da se jedinica za magnetnu indukciju naziva Tesla sasvim slučajno?

Tako sam i mislio.

18. http://vukajlija.com/medo-brundo/146832 ово сам моро да поделим с људима

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.