Podijeli sa Vukajlijašima

1. Evo i Santjago se ponasa kao da Soja odredjuje sta je ideal muske lepote ahhahaha nebitno sto je pun internet zena koje drugacije govore.Na to sam i mislio kada sam rekao da se Soja ponasa kao da je jedino zensko sa kojom smo pricali.

2. mali osuseni kurcic ere ojdanica....nmg da zamislim neku mladu devojku od dvadesetak godina kako stavlja onaj suvi glavic ko suseno voce u usta

3. Reme ne potpada pod kriterijume. Al nema kompleks zbog toga što nije apsolutno po tom tripu. Priča se o reakciji vašoj, ne o tome da li se slažem.

4. Ej, rasni, reme, žajk i sl su dobri za svaki forum. Ne dirajte ih.

5. Nema nam nazad,Pezose,vec smo to kucali,sada samo mozemo da se potrudimo da nase poslednje dane slobode provedemo sto kvalitetnije mozemo.

6. jel realno da ispisete svaki put ovoliko na sajtu kad nisam tu

7. samo da znate
    čika bulja se mačkovim kurcem po šupku trlja
    morao sam ovo podijeliti da se zna

8. sutra da se zarati i slucajno da mi zapadnete u bataljon, prvo bih vas pobio sve, a onda isao sam na Madjare

9. ljudi dragi nije bitna visina ni imovno stanje i
    nemojte biti kompleksasi
    svi znamo da je najbitnija duzina kurca ako oces jebati
    peace

10. Svako misli da je bas ono sto nema krivo jer ne jebe

11. svi znamo da je najbitnija duzina kurca ako oces jebati

Jos jedna prednost visine,visoki likovi izgledaju da imaju velike kurceve.

12. Ali na niskima kurac bilo koje velicine izgleda veci nego na visokima. 15 cm na manjoj konstituciji izgleda kao 16 na vecoj

13. шта је са пезом и овим курчевима лол

14. https://youtu.be/Ed3PhVniF80

Ko nije upucen bio je aktivan ovaj neki serijski ubica po BiH, sinoc ga je policija likvidirala i ovaj trazi pare jer ga je kao on nasao a bila raspisana nagrada 50k maraka haha kakav brat hoce keš da iscima od drzave

15. pa ako je poziv koji je dojavio gdje se ovaj nalazi bio njegov, onda covjek zasluzuje

16. Ja vjerujem da jeste ali se odmah oglasio javno i sad svi u fazonu "aj ne lazi oces pare" i slicno

17. mora javno sad dok je aktuelno, inace ce ga ovi iskulirati max

18. много глуп овај круповрбаски змај

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.