U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I kada u ubrajanje ukljucic gengbegove mozes do cifre od 400 se dodje prelako.
Opet kazem nemam pojma za Soju da li se jebala toliko i koliko se uopste jebala.
brojka nema veze.
moze zena da bude i sa jednim muskarcem pa da ti je i to zgadi.
ko bi od vas bio sa djevojkom poslije rocco siffredi-ja? haha
Ja sam do tridesete jebo preko sto riba. Što žensko ne bi moglo sa 400.
E sad ne znam kako Soja izgleda, reče Bohor da je ružnjikava. Al to ne menja stvari, opet može sa njih hiljadu da bude.
Kakva imbecilna priča, sunce ti jebem, pa najgore kurave koje znam nisu bile sa 400 likova a ova će da bude?
More ja znam dve sestre, jebale se kao lude. I to sve gengbeng varijante. Pozoveš i petorica-šestorica svi jebu. Problem je samo bio da nahvataš neku od njih jer ih je ceo grad zvao.
Jedna bila dobra pička a druga debela promuklog glasa, mi smo jebali debelu nažalost.
Poenta je da može da bude sa 400 muškaraca, e sad da l se Soja jebela toliko pojma nemam.
Како јебему матер са 400 мушкараца, па да активно ради као ескорт опет не би изашло толико за годину дана.
Čekaj, ne za godinu dana. Nego za ceo život. Valjda se kresnula sa 16god a ova brojka je do 30god. Znači za 14 godina je nakupila toliko.
400 пута са неколико мушкараца донекле у реду је а са 400 различитих је за гиниса ми у ханстјеници бројимо 69 становника а најближе село је удаљено 237 км тако да за мене ово велике бројке су
To je skoro 3 muškarce mjesečno, pa ne znam kakva droljetina moraš biti da imaš takav tempo.
A znam raznoraznih droljetina
Pa jedino da je ninfomanka na studijama koja ima praznu gajbu.
Pa kako 400 majku mu.
Pa i ja mislim da je lupila brojku. Ali ako stvarno jeste, treba obavestiti njenog ćaleta i čestitati mu. Xd
Moze 400 razmislite malo jebem mu.
Bas nedostizno 3 muskarca mesecno.
ја мислим да је то први пут маестро написао да дискредитује њено мишљење и да је дехуманизује не држите ме за ријеч можда гријешим
Ma može, al takve su il manekenke, il putuju svijetom čitaj po dubaiju il rade u izlogu u Amsterdamu. Prosječno žensko čeljade skoro nemoguće.
Ко каже да дјевојка са таквим прометом у доњем реону није дроља онда му стварно није доступна дефиниција дроље. Ја идаље не вјерујем да је ово истина, вјероватно само Плиду и екипа тролују а Соју боли курац да одговори.
Ma nije ona to ni rekla, neki je velik broj u pitanju bas. Ne misli se bukvalno 400.