Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
не знам да л сам издрко 400 пута у животу
а јесам шта серем
Па велика је разлика ако је у питању нпр 250 мушкараца а не 400. Не мијењам мишљење, и да је дрољасто али знатно мање.
Да примијениш толику бројку и на Београд опет је неразумно. Свакако рекорд за Гиниса. То је већи промет од броја људи који кроз пола године прођу аутопутем Требиње-Билећа.
Ajde ne seri sa tim Ginisom,ne bi ni za jedan dan za Ginisa bilo dovoljno.
Pa imala je vise muskaraca nego svaka riba koju znate, ono poenta je da se jebala mnogoo sad koja je cifra ne znamo
Па једино ако је нимфоманка, па и да је то, лечила би се. Ваљда се смува с неким, буде неко време, веже се за њега, буде више месеци с њим, јебе више пута, а не само једном. Па ваљда јој је секс са неким био бољи па је остајала са њим дуже у вези. Па и да је порнићарка или профи проститука не би могла до 30 и неке да их има толико. Ја и даље мислим да је она пустила буву, а ви се упецали.
Pa tačnije to su 2.3 muškarca mesečno. Što za neku promiskuitetnu i nije problem. Znači dva Skočka i ovaj 0.3 može Bohor da bude. Xd
Al definitivno se nine jebala sa 400 muškaraca. Al da je neka jebulja teška to sigurno.
Ima li neko njenu sliku da mi pusti u pvt.
Poslije mene ne bi tražila sljedećeg.
Кажу да није баш нека љепотица. Вјероватно сатрунула кожа од веганске исхране.
Ovo.
Pritom zna vise o kurcu od ponosnog vlasnika ogromne kurcine Maestra, sto govori mnogo o njenom iskustvu
Ponasate se ko da je jebanje brak a ne jedna radnja koja ne traje dugo.
Definiši dugo.
Od minut do 45 minuta :D
To je u stvari definicija ,,nije dugo,, u odnosu na brak :D
I u odnosu na setanje parkom.
mene je iznenadio Tilmo sto nije rekao da je jebao 401 do tridesete. samo 100. pf
Opa tema Soja i 400 hajduka ponovo aktuelna.
Ako, nije Maestrov penis mogao doveka da nam traje.
400 maestrovih kuraca