U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mitke uzeo je seriju posle 1:3 protiv ekipe sa najvise pobeda u istoriji
Da, rodman je tacno zamaptio posle cijeg suta se lopta gde odbija i tako se namestao
Mislim meni je mj i dalje ispred jbg prosto je imao tu auru ubice i delovalo da daje kos kad oce ali mozemo da diskutujemk
Uh al ste se nalupali, Boš hall of famer 1/1, jedan od potcenjenijih igrača u poslednje vreme
A dzordanovi dickrajderi vole uvek da spomenu te dve godine penzije i kao da se nije raspao tim zbog menadzmenta uzeli bi i '99 ring pa bi mj imao devet komada, pa jbg da su lebronu ranije namestili igraca sa dva cuke u glavi a ne browna i iglauskasa pa uzeo bi three peat
Bosh nije klasa rodmana ili pipena
Haha mlatoni pa ako ga meris sa mozgovim onda je ubica
stvarno bre kako bosh kerov kurac, lik je vrhčina bio, vrlo zahvalan igrač
A dobro nije kerov kurac, pretero sam xd
Hteo sam da kazem rodman i pipen > vejd i bosh
Pa nije kerov kurac al je third wheel u najboljem slucaju
Hahahahaha
Ovaj houltu ako nije tilmo ujescu se za kurac
Ово ме сад подсјетило све на филм "Роки Балбоа" кад у оној емисији праве поређења између Рокија и оног црње шампиона па као направе симулацију да виде ко би побједио или на Хисторију што има она емисија о борцима из прошлости па кад ораве симулације на основу оружја која су користили ко би изашао као побједник.
Једноставно говорећи, и МЏ и ЛБЏ су легенде кошарке, као што је и Коби Брајант. Нема ГОАТ-а. Поготово у тимским спортовима. У индивидуалним и некако могу да се ураде нека поређења.
Ps i to si zakljucio na osnovu smejanja?
Kobi nije bio najbolji ni u svom timu a ne na svetu xd
Mada opet, ako gledamo kvalitet igre, dzordan iz '92-'93, znaci ako gledamo samo prajm, ja ne vidim da ga iko ikad stize, mislim ne znam sta taj treba da radi
Kobi je mj za sirotinju xd
evo ga svedobri mitke pomiritelj
mitke o/
Није најбољи, али је легенда. Цикела каријера у једној екипи, без калкулација да ли може или не освојити прстен.
Едит: Поздрав за све. Прија мало ова спортска тема послије ових секс афера које су потресле сајт. Још само Николас недостаје да буде фул Нба дискусија. :)
Lebron 17-18
Isto tako aura i harizma su prebitne, evo kad je Dankan (najveci PF ikad, meni Barkli ipak najbolji) odlazio u penziju proslo je nezapazeno, dok je kobi napravio show program sa svom onom patetikom, a dankan burazer jednostavno previse dosadan tip nisam nijedan njegov intervju nikad mogao da odgledam
Lik je uvek tuzan nesto sve mislim da ce reporter da ga pita "jel sve ok brate"