Podijeli sa Vukajlijašima

1. idemo novi betl
    garnet vs dankan

ja kazem garnet ali vrlo sam subjektivan

2. Meni top 3 barkli dankan i meloun

3. Meni dankan jbg

4. Dzordan karo barklija kempa i melouna
    Moju jetru rakija i litar metadona

- eufrat

5. Aj dajte imena potcenjenih igraca po vasem misljenju iz bilo kog vremena, to mi je isto solidna tema

Evo ja cu prvi- Dominique Willkins

6. Mislim ipak mi je
    Nije prosecan crnac koji zivi za show > napumpo dete od 15 godina

A garnet je defanzivna zver, dankan mnogo bolji ofanzivno i jedan od najboljih post igraca

7. Boš se pokazao koliko je vredan kad je uhvatio onaj ofanzivni skok na kraju šeste utakmice finala 2013. (što je Lebron promašio) I prosledio Alenu za izjednačenje. A eto zaboravili ste i jednog od najboljih šutera svih vremena da ubacite u tu nejednačinu što poredi saigrače Lebrona i Džordana xD

8. Pa nije stojakovic igrao sa njim xd

9. Mlatoni je Skip Bejls hahaha

10. Da zab sam smo alena jbg my bad

11. Hahaha zliko ovo za duncana da je tuzan, ubo si najnormalnije hahahaha zliko legendica

12. E vidiš al jeste za Dalas, tako da eto i tu je Dalas verovatno bio jači, Novicki/Peđa/Džejson Teri gde ćeš protiv te sile

13. Mada i ker je po sutu rej alen samo nije imao prostora da pokaze to sa dzordanom u timu, a i ker je uzeo prsten sa spursima bese valjda

14. Mlatoni je Skip Bejls hahaha

Sad si me smrtno uvredio

15. је л мени неко овде рекао да лонзо бол има највећи силинг у својој класи или сам са неким уживо причао

16. углавном био сам у праву кад сам рекао да нема ништа од њега

17. eto alen mi je underrated dosta isto

ja sam gotivio onog majkl reda iz milvokija dosta, slabo ga ko danas i spominje sjebale ga povrede i to, ali nekoliko godina je bio bas solidan igrac onako

18. Skip Bejls hahaha kakva je to glavica

19. кад почиње ово говно уопште