Boš se pokazao koliko je vredan kad je uhvatio onaj ofanzivni skok na kraju šeste utakmice finala 2013. (što je Lebron promašio) I prosledio Alenu za izjednačenje. A eto zaboravili ste i jednog od najboljih šutera svih vremena da ubacite u tu nejednačinu što poredi saigrače Lebrona i Džordana xD
ja sam gotivio onog majkl reda iz milvokija dosta, slabo ga ko danas i spominje sjebale ga povrede i to, ali nekoliko godina je bio bas solidan igrac onako
idemo novi betl
garnet vs dankan
ja kazem garnet ali vrlo sam subjektivan
Meni top 3 barkli dankan i meloun
Meni dankan jbg
Dzordan karo barklija kempa i melouna
Moju jetru rakija i litar metadona
- eufrat
Aj dajte imena potcenjenih igraca po vasem misljenju iz bilo kog vremena, to mi je isto solidna tema
Evo ja cu prvi- Dominique Willkins
Mislim ipak mi je
Nije prosecan crnac koji zivi za show > napumpo dete od 15 godina
A garnet je defanzivna zver, dankan mnogo bolji ofanzivno i jedan od najboljih post igraca
Boš se pokazao koliko je vredan kad je uhvatio onaj ofanzivni skok na kraju šeste utakmice finala 2013. (što je Lebron promašio) I prosledio Alenu za izjednačenje. A eto zaboravili ste i jednog od najboljih šutera svih vremena da ubacite u tu nejednačinu što poredi saigrače Lebrona i Džordana xD
Pa nije stojakovic igrao sa njim xd
Mlatoni je Skip Bejls hahaha
Da zab sam smo alena jbg my bad
Hahaha zliko ovo za duncana da je tuzan, ubo si najnormalnije hahahaha zliko legendica
E vidiš al jeste za Dalas, tako da eto i tu je Dalas verovatno bio jači, Novicki/Peđa/Džejson Teri gde ćeš protiv te sile
Mada i ker je po sutu rej alen samo nije imao prostora da pokaze to sa dzordanom u timu, a i ker je uzeo prsten sa spursima bese valjda
Sad si me smrtno uvredio
је л мени неко овде рекао да лонзо бол има највећи силинг у својој класи или сам са неким уживо причао
углавном био сам у праву кад сам рекао да нема ништа од њега
eto alen mi je underrated dosta isto
ja sam gotivio onog majkl reda iz milvokija dosta, slabo ga ko danas i spominje sjebale ga povrede i to, ali nekoliko godina je bio bas solidan igrac onako
Skip Bejls hahaha kakva je to glavica
кад почиње ово говно уопште
U 2h