Podijeli sa Vukajlijašima

1. е супер таман да бацим туш

2. Mlatoni ne znam jel si video ali napisah vec da je lebronu taj dalas najveca mrlja u karijeri. Ali imao ih je i mj

Meni najgotivnija glava vrv tracy mcgrady

3. Po mom mišljenju trenutno najpotcenjeniji Horford

4. Imas vremena i da odspavas ako pocne pre 4 jebite me u dupe

5. Ajverson > Trejsi > Kobi iz tog nekog perioda ranih dvehiljaditih, mislim po gotivljenju

6. Pa ja bih rekao pg ali dobio je bas dosta paznje ove godine. Jos brat mora sa onom stetocinom da igra

7. Pa cu reci derik rouz, taman da ga uguram u ovo zlikovo

8. Najpotcenjeniji danas, aj neka bude kemba walker

9. Mada nije njemu lako, zamisli moras trpis dzordsnove tantrume nakon poraza xd

10. Džordan i pored toga što je bio ubica u napadu bio i DPOY jedne godine i generalno odličan odbrambeni igrač, dok Lebron nema baš čime da se pohvali što se odbrane tiče.

11. Tortura u vidu rafalnih dandara

12. Za dzordana su govorili "jedina gora stvar od cuvanja dzordana je da on cuva tebe"

Kako lebron ne moze da se pohvali odbranom, pa evo samo cuveno blokiranje suteva kad juri protivnika sa pola terena i zakuca loptu o tablu prilikom rampe

13. Imate nba temu, pa tamo smarajte, kisele košarkaške glavice

14. Kad bi inženjer pravio savršenog košarkaša, to bi bio Lebron Džejms.
    Kad bi umetnik pravio savršenog košarkaša, to bi bio Majkl Džordan.

Al jedan je brat nesumnjivo Bog:

https://www.youtube.com/watch?v=eGDBR2L5kzI

15. Ja sam sve vreme mislio da je ovo nba tema krsta mi xd

16. Kao prvo glupo je uopste porediti odbranu mj-a i lbj-a jer je razlika u fizikalijama previse velika i lbj moze uspesno da cuva bas dosta veci dijapazon igraca. Moze da se poredi jedino voljni momenat igranja odbrane koji je na strani dzordana

(Al to je jer je uzimao pauze od igranja hahaha)

17. Inace je chuck daly rekao tokom OI u barsi '92 da je dzordan najbolji pg sg i sf ikad i u top pet najboljih pf ikada, ne znam sta je rekao za centarsku poziciju, ali nerealna izjava svakako

18. Rekao je da je i za pf i centarsku poziciju u top 5.
    Ima o tome u ovom tekstu.
    http://hoopster.hr/if-i-could-be-like-mike/?fbclid=IwAR2GH41tjqyghusEPtEelB6GLYtN8KxfRpkjgUyxW47YTCgHoIjsVW3UrQA

Tačnije:
    “Ni Jordanov klon ne bi mogao čuvati Jordana. Ja sam ostao u čudu kao svi vi ovdje, on je najbolji napadački i obrambeni razigravač svih vremena, najbolji napadački i obrambeni bek-šuter svih vremena, najbolje napadačko i obrambeno nisko krilo svih vremena, a među visokim krilima i centrima je sigurno među najboljih pet”, rekao je zadivljeni trener Sunsa Paul Westphal nakon lude predstave MVP-a finala.

19. E bravo, to je to

Bili su zakleti neprijatelji do tih OI, posto je daly vodio pistonse bed bojse i izmislio famozne "Jordan Rules"

20. dok Lebron nema baš čime da se pohvali što se odbrane tiče.

Pa nije da nema, 5x prvi odbrambeni tim, 1x drugi odbrambeni tim. Jeste lošije to od Džordana, al daleko od toga da je loš defanzivac osim kad odluči da ladi jaja

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.