Prijava

Čuj brate, nisu ih osudili za silovanje, znači odma, po kratkom postupku. Ljudi se izvuku i za ubistva usled nedostatka dokaza, ne funkcioniše pravo baš kako bi zapenavljene feministkinje želele.
Uperiš prstićem u nekog, pustiš suzicu, i njemu odma ruke na leđa, pa o prvo drvo.

Albert Šper, prvi arhihekta trećeg rajha, i pazi, ministar naoružanja i uticajan član prve nacističke vlade (Himler, Gering, Gebels, Borman i on), osudjen je u Nirnbergu na 20 godina zatvora. U zatvoru pisao knjige, izašao sa robije 1966 i postao zvezda, davao intervjue za mnoge medije uljučujući Plejboj. Umro kao gospodin u Londonu 1981 godine.

Radovan doživotnu.

Pa veci su zlocinci vasi "djenerali"

objasni zasto tako mislis

његови су комесари

naser orlic kopao deci oci nije dobio ni nanogicu...

Pa sto nije osudjen u Hagu? o.O

Pliduuu
Pa sto nije osudjen u Hagu? o.O

Hag je stvoren da se sudi Srbima i po nekom Hrvatu, balijama se prašta oni su se samo "branili"

a dobro, sa druge strane zrtvovao se, Drina je cela srpska

Senadine ,nemoj biti naivan ovdje ej opasno mogu organizirati neki refrendum i proglase nezavosnost ne mozemo cekati s aovakvomrepublikom smrdskomksmrdljivom Mi mormao prije tog promijeniti statsu rpublike smrdkse smrdljive <<<<<Me sije postojati iem "srpska " to je opasno zbog rferenduma ja sma za to da date oruzje ja biisao u republiku smrdsku smrdljivu d aoslobodimaookupiranopordrucjel.Ne mozemoovkao cekati.

ko više mrzi muslimane, dal mi srbi u okvirima zvanične srpske granice ili ovi srbi preko drine? (jeste, rekao sam srbi preko drine). muslimansi su bosanci jel, tu nema dileme.

ја се дружим са 50ак људи дневно тако да познајем доста различитих карактера и мислим да је ствар у следећем то је више као неки пропали брак у којем се наслађујеш јер се жена вратила код родитеља који живе на истом спрату и сад мора да вади и плаћа нове документе зато што по трећи пут у задњих 20 година мјења презиме док ти са друге стране гузиш сисату рибу која је млађа од твог аута и због тога сваки дан једеш паштету на суво како би могао да одржиш ту шему али се на крају исплати због оних пола литра ендорфина којег излучиш кад се сви заједно сретнете у маркету а знаш да ће она после тога да попизди и уради неко рандом срање које најчешће буде то да окрене околину против тебе са неком причом типа он је био незгодан у браку а кад попије богами знао је и да удари итд итд

могао сам да убацим још васкршњих јаја у текст али ми се баш спава у сваком случају надам се да сам ти мало дочарао како размишљају људи одавде поента је да се не ради о мржњи већ о неком трећем недефинисаном појму

PREKINITEE VIŠE DA JE NAPADATE NIKOLIJU IDETE MI VIŠE NA KURAC SVI! KAD JE VLADA BIO SA MARTINOM NIKO NIŠTA NIJE SMEO DA KAŽE,A SAD KAD JE NIKOLIJA SA RELJOM U VEZI I JOŠ JE TRUDNA NAPADA TE JE PREKINITE VIŠE MOLIM VAS!!AKO NJU NE VOLITE,VOLITE RELJU I POŠTUJTE GA!JESTE SE ZAPITALI KAKO JE NJEMU MOŽDA? NISTE,JER NEMATE POJMA SA ŽIVOTOM.ON JE S NJOM SREĆAN I TO SE JAKO VIDI.RELJA SE NIJE MEŠAO U VEZI MARTINE,KAO NI VLADA U VEZI NIKOLIJE TAKO DA MOLIM VAS ĆUTITE.JA NJU NE GOTIVIM,ALI SAM SREĆNA ZBOG NJIH NAJVIŠE ZBOG RELJA,JER I SAMI ZNATE KROZ ŠTA JE SVE PROŠAO I DRAGO MI JE ZBOG NJEGA ŠTO ĆE POSTATI TATA.NIKO OVDE NIJE RASTURIO ELITNE ODREDE U PITANJU JE SAMO PAUZA RAZUMETE PAUZA,USKORO ĆE SVE DA SE SAZNA.TOLIKO OD MENE! HVALA!!

РАЗГОВОР ЈЕ ДУХОВНИ ПОРТРЕТ ЧОВЈЕКА

КУЛТУРАН ЧОВЈЕК разговором рјешава сваку ситуацију, далеко од сујете, егоцентризма и ароганције, без показивања фрустрација и вулгарности...
Истина је, међутим, ово: факултетска диплома још никога није учинила добрим и племенитим, уколико он то и иначе није. Бити образован НЕ ЗНАЧИ и бити културан. Не знам како је некада било, али видим шта је сада. Вријеме у ком живимо, из дана у дан нам потврђује – данас је, ипак, ЈЕФТИНИЈЕ бити ДОКТОР НАУКА, него БИТИ ЧОВЈЕК. Та диплома, видјели смо, има цијену. Ово друго – НЕ. Умјесто закључка!
Вањском масажом главе нећемо постати паметнији!

Lol ovo u rangu Dučićevih "Jutra iznad Leutara" :)