Prijava

Nas lik u NHL, iz Republike Srpske poreklom, teski centar, glavni zadatak mu je da prebije najboljeg igraca protivnickog tima.

https://www.youtube.com/watch?v=oOqF4rMqbds

Hokej je do jaja.

Al najjače su sudije kako opušteno nadgledaju i u jednom momentu e sad je ok momci

Najatraktivnije od hokeja što ste našli su tuče. O tome pričam..

dobro je sto su i dozvoljene ukoliko se odbace odredjeni delovi opreme.stap,rukavice i jos nesto.verovatno kaciga.ne bi bila svrha marisati se sa kacigama na glavi.
mogu ga gledati,ali se slabo sta vidi.dobro je sto se dobro udaraju tokom citavog meca,pa nije pederski sport.inace,posle prvog treninga na hokeju,guster prolazi kroz spalir gde ga svi zvajznu po bulji stapom.neka vrst inicijacije.to je kod nas,ali predpostavljam da je to neka globalna varijanta.

Bata sale e jel si znao da nekad je sigurnije biti na robiji nego u stvarnom zivotu u pojedinim slucajevima?

Znao sam. Evo Kristijan Golubovic ziv primer.

znaci ne svidja mu se nolov humor

Domestic violence touches all parts of society—no demographic is exempt from this. The man who abused me was a graduate student at a state university, but abusers can also be police officers or truck drivers; they can be hedge fund managers or football players; they can be beloved teachers or award-winning actors. They can even be President of the United States.

Ako nekim slučajem Tramp osvoji drugi mandat, ne treba nikome do levičarima da se zahvali na tome.

Firma Beogradski Metro trenutno ima 41 zaposlenog. Metro ne postoji doduse.

sto bi se reklo to je beogradski fantom :DDDDDDDD
sto bi se reklo, ok, sam cu da odem.

Sto bi se reklo jebem im majku svima.

Zhajk
Prošle godine sam bio u gostima u Holandiji
3 meseca i nešto ... idi begaj dovoljno da kažem nešto o toj državi.
EDIT:Moji slika nema jel ne volim da se slikam ali ubaciću neke od mog brata što je sliko.
Najlepše mi je bilo putovanje ... Putovao sam autom (tako da mogu da kažem nešto i o ostalim državama ) ,a vratio se avionom.
Madjarska > Austrija > Nemačka > Holandija
Svagde smo stajali po malo i video sam dosta toga lepog ... Iznenadio sam se kakvi su putevi u Madjarskoj ( mada ipak nismo nigde skrećali od E75 tako da ne verujem da su svagde baš tako dobri ali sigurno su bolji nego kod nas)
I one vetrenjače za struju su dobre ... ima ih pun kurakao i u Austriji.Sve u svemu lepi predeli u Austriji (pogotovu u WELS-u)
Nemačka
E tu sam svašta proživeo ... Moram odma da dodam na početku da se neverovatno vidi razlika kad si na pumpi ili kad prolaziš na nekom mestu ... Na pumpama haos i smeće:Turci i naši kad se vraćaju sa godišnji odmora ili kad idu na godišnji odmor pokazuju ko su i šta su naspram nemaca ... SRAMOTA
Ono što mi je ostalo u pamćenju su MC Donalds: IMA IH PUN KURA I NA SVAKOM ĆOŠKU
U blizini Regenersburga smo morali da skrenemo u KIA jer jbg nešto pištalo na autu ,pa nismo hteli da rizikujemo .. reko da proverimo da nas ne zadesi neko sranje na auto-putu.Švabski majstori to proverili i rekli da nije bilo ništa posebno,a mogu vam reći čim su videli holandske registracije nisu ni bili baš toliko zaenteresovani da vide šta nije u redu (samo da napomenem da je u Holandiji proveren auto i da ipak nešto nije bilo u redu ... znači švabe bole tuki tj. nije im nešto bio taj dan u vinklu)
Prenoćili kod nekog Italijana .... A hrana mu odlična da to nije normalno
A onda sledi ono najbolje što sam doživeo na putovanju
U blizini Frankfurta stali smo na nekoj pumpi ...odoše mi familija u WC,a ja blejim oko pumpe ... i u jednom trenutku s jedne strane se pojavljuje neki mladić u vojničkoj uniformi ( na uniformi su mu bile zastave Nemačke,SAD i NATO pakta)
On ide prema meni i sve se nešto smeška ... i zamisli budalu nešto kaže (nemam pojma ni engleski ni nemački) i da mi ruku da se rukujemo ... Jesam mu dao ruku i smeškao se ali morao sam i nešto da dodaam ... Nisam mogao da izdržim da ga ne oteram U 3 PIKE MATERINE ... aahhahha on se smeje posle toga i ako me sigurno nije razumeo ...
Keln je isto lep grad ...
A onda sledi RAJ (naspram nas tj. celokupnog Balkana)
Za sve što je rekao Риха Дисидент dajem glavu na panje... tako je 100%
Ja sam bio u jednom malom mestašcu blizu Bredehttp://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Willebrord (znači jako blizu granice sa
Belgijom).Prelepo mesto ... ima na svakom ćoški pumpe ... kuće prelepe ,cveće pred svakom kućom, najviše sam oduševljen BICIKLISTIČKIM STAZAMA ...
Biciklista je kod njih BOG I BATINA ... Vozač automobila ili nekog drugog prevoznog sredstva VEOMA POŠTUJE BICIKLISTU ... piče oni tamo ko ludi ... ja se uvek čudim kako nekog ne zveknu.
Bio u Amterdamu i smorio se jer sam bio besan nije mi se išlo taj dan ali je lep gradić to stoji ... ma da ja ne volim one gužve i pike materine ... Na svakom ćošku čuješ Kineski,Španski,Francuski bla,bla,bla bolela me glava i uši i sve živo taj dan.
Čak sam i na nekoj pijaci u gradu naleteo i na neke naše iz NS ... momak i neke dve devojke.Crnci na sve strane ... o kurvama i da ne pričam ... Rumunke i Moldavke preovladjuju ali to sam nagadjam po slikama i po naglasku.
Den - Hag
Dobro mestašce sa lepim ambijentom ... jee samo vetar koji ne prestaje
Neču više da smaram,a mogao bi dosta toga još da dodam
Postaviću par slika ali ja ih nisam slikao već neko od moji

Holandija
Zaključak:
Pozitivno:
- BICIKLISTIČKE STAZE
- LJUBAZNOST LJUDI
- NEVEROVATNA HIGIJENA
Negativno
- KATASTROFALNO VREME ( za 3 meseca i nešto koliko sam bio bilo je možda 3,4 dana bez kiše,a jedan dan je bio samo sunce olololo)
- Poljaci


Amsterdam noću


ćutu, pušu, prolaznike gledu...


Gde je ovo nemam pojma


Muški he,he,he birajte kome koji odgovara

To one lutke pike materine

Amsterdam

Dosta više da ne smaram ... Kad se setim nekad ove teme onda ću postaviti ostale koje su mi zanimljive.

pre 6 godina

https://mobile.twitter.com/Schwarzenegger/status/1129805366513025028

Batica Arniju uleteo letećim drop kikom s leđa, odbio se k'o od zida :-D
Čovek ima 71 godinu i i dalje zrači.
Komentari su zlato.

Usput, lepo je ovo sa muslimanskim ženskim imenima. Dobra fora za muvanje kad znaš šta znači ime.

Zašto bi neko uopšte pokušao da ovo uradi Arnoldu?

Da, super je forica sa imenima.