Podijeli sa Vukajlijašima

1. A mislio sam da sam sve video i čuo.
    Drug ima cisternu, prodaje vodu za piće, neki lik ga sa Avale cima da mu svaki dan vozi 3 tone vode nećete verovati za šta hahahha
    Lik ima 50+ kučića, ima dvorište pod padom i lik traži da mu ovaj sipa vodu na početku placa da teče kroz ceo plac da se kučići kačkaju po tome pišaju i seru i ovaj na kraju placa valjda iskopao neku rupu da mu se skuplj ta voda posle je uzima, flašira i prodaje kao lekovitu aloooo bre hahaha

2. Бомбашеву жену јебемо на смену

3. ne kupujte šveps ananas + bosiljak. odvratno je kako i zvuci haha

4. Ako je istina i treba retardima da uzima pare.

5. Druže jebeš pare si lud potrovaće se jebeno, raširiće neku zarazu

6. Manuel iz velikog brata prepreozbiljna lobanja

7. Odveo Hodnik prvi put sina u kupleraj:
    - MOLIM ZA MALOG DVE SOBE!
    - DVE?!
    - DA, SPAVAĆE SOBE..

@apstraktni vicevi

8. hahah kakve sise ima ljuba pantovic

9. kakva je seljacka marka superdry bukvalno im na svakoj stvari pise ogromnim slovima superdry.cak i na kajsevima i papucama to rade o majcama i sorcevima da ne pricam.ogromn im slovima preko papuca superdry takav im je svaki model samo se razlikuju boje.
    https://www.plein.com/rs/home/ jedino je mozda ova marka vise dzovanska.gore od ovog nisam video

10. patike monster 2.0.stvarno sam se uplasio

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.