Prijava

Kad smo već kod ovoga, jeste videli onaj klip kao Pepa Prase tipa šta li je i sad kao upoznavanje njene porodice, ređaju se ti prasići i na kraju svi u fazonu a gde je tata prase i onda bum bum brz prelazak na klip gde se bezumnja svinja od cirka dvesta kila nasadila na lika i šuri ga u prkno, a on vrišti šta da radi jebo ga otac ludi i sve nas u ovom usranom kapitalizmu koji je doveo do toga da se ljudi jebu sa životinjama i rade šta sve već ne drugo za pare.

Mančice, imaš pvt

izgleda da mi raste osmica, vilica me otkida jebe kevu

Onda je vilica incestuozna SKEČ

Hahaha moze
Izgleda da nije zub, nego upala sinusa, svejedno pocelo i oko da me kara

sta mislis o lekarima?cuo sam da oni znaju te seme.nesto boli,oni to dalje nabodu.u svakom slucaju mislim da ce ti vise pomoci i demoralisani lekar koji se pita zasto radi u srbiji za male pare i zasto mora da kljuka babe bendzosima, nego najmotivisaniji lik sa neta.

ne brini, idem u dom zdravlja popodne :)

dobro je,vec sam bio na ivici

upravo sam pročitao da je neki lik iz NS ubio ženu, tasta i taštu - macolom.
MACOLOM
A
C
O
L
O
M
to još nije ni tarantino ubacivao u filmovima svojim. Ma kakav Tarantino, ni oni režiseri B produkcije slešera osamdesetih, trostruko ubistvo - macololom. Neverovatno

macolom in the middle

Eno oni sa burazzersa na instagramu uzese ideju od kuma i maestra i snimaju BET BUS isti koncept bukvalno...

Laki e zaboravljas jednu vaznu stvar a to je dal shvatas da je mogo tvoj cale da sazna da je tvoja keva imala 5toricu pre njega kad si imao 10 godina i da znas posle dobro sta sledi, sta mislis sta bi bilo s tobom tad?Malo tesko pitanje jeste, al nemoj se vredjas jer u ovom svetu sve je moguce.

ана ивановић се гади српског курца. кад јој понудите курац у фазону је не не не не онако са једним дланом испруженим онако ка вама а другим да спречи повраћање иде ка устима.

E Laki izvini me malopre, ali sve ga zivim tako u nekim tim teskim mislima.Ana Ivanovic je davide ipak vrhunska teniserka, i nije ona u mom nivou da bi mogo tek tako u nju ulazim.

Pa i nije za nju srpski kurac Davide, mnogo se prenemaže kurva glupa. Mogu da zamislim da joj izvadiš kurac i da se postidi i krene da se kikoće ko petnestogodišnjakinja, pa joj neugodno, te nemoj tako jako te ovo te ono.
Al zato su ti polukurčevi tipa Švajnštajger dušu dali za nju.

mozda jos nije ni videla tuki.kao u lepoti poroka kada mima karadzic stavi miri furlan ono platno preko ociju da ga ne gleda dok se on trlja malo o nju.

Pa sasvim je moguće.