U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Al realno, rekao sam da hoću da se pohvalim a sve jebeno košta 100e. Znači ništa se kurčio nisam.
Al Bombi požurio da me izponižava iz njemu poznatih razloga jbt.
Izvini Tilmara.
Pezos brt, evo
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/64539270_2202387900067934_3563490200342495232_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_oc=AQkUV2LalJpjK2XpHhyJnh4gDqsyTCEcju8MuOOtPZcF95P5T-6Z4Rmg8rXiogLjyfw&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=2ca40d696ef2c5caaeebd83c75c472bd&oe=5D7A60B4
Hahahahah
Ovo su mogli biti maestro i kum maestrov (i verige)
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xKyT0FLZN04
Dođeš, imaš večeru, pa noćenje. Sutra doručak pa te vozaju i organizuju rafting, posle toga ručak, večera pa noćenje. Sutra ujutru imaš doručak.
Sve to 105e po osobi, a kamp je u fulu sa bazenom i to.
Tilmo ne prestaje.
Btw, jedno pitanje, što je Srbima bazen simbol za luksuz?
To Tilmić skupio pare i otišao u Kusturičin Drvengrad pa oduševljen što postoje bazeni?
Znači li to da nećeš nositi kobaju-dve, da se nađu?
pa kako nije bazen simbol luksuza i bogastva lol
zidani moze da kosta i 50k evra, ako se trpa mozaik i picke materine...a i ovi obicni ugradni su 5-6-7-10k evra
Bio bi solidan luksuz bazen da ne ne smrdi na hlorčinu preljutu uvek
Pozdrav vojvodo od tankog vrata.
Jel znate da hlor ustvari ne smrdi sam po sebi, ali reakcija hlora i mokraće zapravo smrdi?
Znači da ako se oseća taj smrad, dosta se pišalo u zenba.
Hlor imaš u mokraći, ali dosta ima u znoju. Hlor iz vode i onaj iz znoja se prepoznaju i od sreće puštaju taj miris. Taj proces prepoznavanja braće Hlor zove se Rađardova reakcija.
E, sa ovakvim predznanjem se odlazi na bazen.
Jel znate da hlor ustvari ne smrdi sam po sebi, ali reakcija hlora i mokraće zapravo smrdi?
Znači da ako se oseća taj smrad, dosta se pišalo u zenba.
Hlor reaguje sa bilo čime organskim, ne mora se niko kupati, dovoljno da ima algi u vodi i čuće se...
hlor reaguje s mojim kurcem takođe
мој курац смрди и без хлора
meni je miris hlora treci omiljeni miris posle benzina i lepka
Slovenska antiteza
Šta se ono bazenom provlači,
Kita smrdi jal hlor reaguje
Nit' kita smrdi nit' hlor reaguje,
Simbioza pomenutog to je!!!
шаље ми једна моја усташка штерија клип са њиховог неког католичког весеља како њен типа ујак свира и певају ову песму:
МОЈ ИВАНЕ ПОБРАТИМЕ МИО
ЈЕСИЛ СКОРО НА КУПРЕСУ БИО
ЈЕЛ КУПРЕСКО ПОЉЕ УЗОРАНО
ЈЕЛ НА ЊЕМУ ЖИТО ПОСИЈАНО
УЗОРАЛЕ ЋЕТНИЋКЕ ГРАНАТЕ
БОЈОВНИЦИ ТО ЋЕ ДА ИМ ВРАТЕ (неће)
мисим се ујко узорали ћетници и међ ногама хехе
https://www.youtube.com/watch?v=Rnjdf_mXxMc
кида писна свакако
meni je miris hlora treci omiljeni miris posle benzina i lepka
Ovo glat u sirotinjsku spiku,par excellence.
Hahaha kakav nevešti patišpanj... we get it, you fucked a croatian slut