Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Stvari koje mi idu na kurac:
Ostavim telefon u kucu, na punjac, vratim se vidim propusten poziv, nepoznat broj. Posto sam se kretao kao mladji u nekim bas ocajnim krugovima ljudi, a mislio sam da je to kul, uvek postoji sansa da me neko od tih klosara zove da:
pita dal imam 100 (citiram) JURA da pozajmim do prvog; da me pita dal bih mozda uzimao belo prva ruka iz kolumbije meni stiglo brodom brateeeuuu; da me pita da izblejimo malo i sto me nema nikako, i onda svakako opet pita jedno od prva dva
Onda uzmem taj broj sacuvam ga pod XY, Ko je ovo, nesto slicno itd, pa probam da ga nadjem na viberu i ne uspem. Ili nema ili ima al bez slike. Ista stvar sa Whatsappom.
Onda mi ne preostaje nista drugo nego da nazovem broj i iznenadim se. Moze nekad biti i baba iz Varvarina ili Promet nekretnina “Perspektiva” iz Badovinaca da me zove za posao sto sam konkurisao pre 2,5 godine zajedno sa jos 243 oglasa koliko je taj dan bilo na poslovima infostud. Hvala sto se citali ovo
МОЈ ИВАНЕ ПОБРАТИМЕ МИО
ЈЕСИЛ СКОРО НА КУПРЕСУ БИО
ЈЕЛ КУПРЕСКО ПОЉЕ УЗОРАНО
ЈЕЛ НА ЊЕМУ ЖИТО ПОСИЈАНО
УЗОРАЛЕ ЋЕТНИЋКЕ ГРАНАТЕ
БОЈОВНИЦИ ТО ЋЕ ДА ИМ ВРАТЕ (неће)
мисим се ујко узорали ћетници и међ ногама хехе
Што би рекли наши стари бољеће те и купрешка врата, тамо више и нема Хрвата
Jel ovo neka bednicka spika za koju imam previse socijalnih kvaliteta da bih razumeo?
ПА НИЈЕ ЦИЉ ДА СЕ НЕ ВИДИ ДА ЈЕ ПАТИШПАЊ ДЕЧКО ЕЈ ДЕЧКО НЕГО ДА ЈЕСАМ ЈЕБАО ЖЕНУ ХРВАТСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ КУРЦЕМ
БУКВАЛНО У ПРВОЈ РЕЧЕНИЦИ ПИШЕ ДА САМ ЈЕБАО ЖЕНСКО ЉУДСКО БИЋЕ ИЗ ХРВАТСКЕ ЕЈ
набаци
Браво плодитељу. Али опет морам да нагласим да је Купрес србски.
јел фазон су муслимани тамо већина?
набацићу ти масе риба ако одеш у сплит. пошто ја свакако нећу. тј. хоћу ал на крају 3. св. рата са мора хехе
Мијешана је средина, сва три народа су тамо.
Задњи пут кад сам био у Сплит разлупали су ми кола тако да није пичка вриједна тога да доживим репризу лол
Boljo vozi od 12, sad ima 18, a zadnji put kad je bio u Split razlupali su mu kola
stvarno je napredan
мислио сам набаци као хајфајв
зарекао сам се да нема секса са унијатима док нам не врате дубровник мислим да је то поштено
Bezveze Multi.
:(
https://www.youtube.com/watch?v=-c0jMsspE7Y
такер карсон супер тип. које истине за 7 минута. буквално дај боже да не погине у некој ,,несрећи"
https://www.youtube.com/watch?v=Xfbimmb5a0s
Reme jebe sestru Maestru hahahahahahahaha
Hahaha
https://youtu.be/J4CrnyLdl8Q
Sramota kako se ljudi provode umesto da naprave kuci sedeljku sa vocnim sokovima i gledaju naucne emisije