Podijeli sa Vukajlijašima

1. Gospoda. Kesić pička obična, gimnazijalac.

2. Kesic je presirotinjska spika skroz

3. Kako ide kladionica momci xd

4. јако непријатно

5. информер > кесић

6. Vučićević >>>>>> Marko

7. Vratio sam se sa raftinga, trio lux resort je najbolji smeštaj sig.

Al žurke su samo u drina tara drina kampu, ne mož sto da ostaviš.

Sve u svemu, dobro je. Odo da spavam

8. pa kako nije bazen simbol luksuza i bogastva lol

zidani moze da kosta i 50k evra, ako se trpa mozaik i picke materine...a i ovi obicni ugradni su 5-6-7-10k EVRA

Bazen u hotelu, smeštaju Pezose. Bukvalno svaki drugi smeštaj ima bazen.

9. Pozdrav vojvodo od tankog vrata.

10. Cekam kad ce bombas da podeli djilasov snimak sabackih sns “simpatizera” i da sacekam jos par posprdnih komentara o njima od strane ljudi koji nemaju blage veze ko su ti likovi

11. Onog celavog znam, klosarcina, ovo su ti seljoberi, pola ih nije iz Sapca, klosarija obicna na grbaci nesretnih roditelja... sta ima da se prica o nebitnim likovima. Elem, vidite kako gospoda seru po geacima, nema se sta ni oduzeti ni dodati:

Otvoreno pismo predsednika Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića predsedniku Vučiću:
    Zašto je Beograd potopljen a Šabac bezbedan evropski grad?
    Zato što je grad Šabac u čišćenje kanala drugog reda uložio 1.000.000 EUR a grad Beograd u 30 jarbola nepoznate namene ulaže 3.000.000 EUR.
    Zato što grad Šabac nedavno pribavio crpnu stanicu vrednosti 250.000 evra, koja uklanja atmosfersku vodu, a grad Beograd je istu sumu potrošio za 300 svetlećih ukrasa za propagandne manifestacije režima.
    Zato što je grad Šabac za godinu dana utvrdio 19 kritičnih tačaka u prigradskim i seoskim naseljima i očistio 100 kilometara kanala uključujući i naselja koja nemaju kanalizaciju, a grad Beograd je kupio novogodišnju rasvetu za 300 miliona dinara.
    Zato što je Grad Šabac nakon čišćenja svih kanala ustanovio instituciju "gradskih kanaldžija" - komunalni policajci koji obilaze sve kanale i prate protok vode. U Beogradu, Vi kao predsednik, građanima čije kuće plivaju u fekalnim izlivima obećavate i projektujete kanalizaciju na licu mesta, uživo u programu TV Pink. A pre toga uspeli ste i da isprojektujete gondolu na tri žice u vrednosti od 15.000.000 evra.
    Zato što grad Šabac poseduje dve pumpe koje za 15 minuta rasterete kritične delove grada, kao i čamce za vanredne sitacije u vrednsti od 440.000 evra, a grad Beograd poseduje fontanu u vrednosti od 1,8 miliona evra.
    Zato što se Šapcu za vreme nepogoda održi hitna elektronska sednica lokalne vlasti i u roku od sat vremena gradska uprava ima izveštaje sa svih kritičnih tačaka, a u Beogradu ni za vreme najveće oluje štab za vanredne situacije uopšte ne zaseda, ne znam ni da li postoji.
    Zato što u Šapcu kada padne kiša poljoprivredno zemljište je zaštićeno, a Vi planirate izgradnju nekoliko fudbalskih stadiona u vrednosti od 250.000.000 evra.
    Zato što je grad Šabac organizovao čišćenje kompletnog smeća i otpada sa cele teritorije grada, a grad Beograd je organizovao kupovinu ukrasa, gumenih kablova koji se zloslutno zovu "svetleća kiša".
    Zato što je grad Šabac povećao na najviši zakonski maksimum kazne za svakoga ko baci smeće u kanale, a Vi izjavljujete: "Nije niko zakazao, to je nevreme. Kada padne kiša opet će nestati struje. "
    Otkako smo sve kanale u Šapcu očistili , građani i njihova imovina su zaštićeni, a Vi, mitingujući među potopljenim ulicama i kućama, izjavljujete: "Mi smo u poplave uložili 110 miliona evra u poslednje 4 godine".
    Zato što se u Šapcu organizovano odnosi otpad na celoj teritoriji grada jednom nedeljno a u Beogradu se Vi preko svih medija obraćate građanima jednom dnevno.
    Zato što je grad Šabac u uspostavljanje sistema organizovanog odnošenja otpada, nabavku potrebnih kamiona, kontejnera i kanti uložio 1.000.000 evra a Vi ste "Klinton fondaciji" uplatili 2.000.000 dolara "zato što ste pametni", tako ste nam rekli.
    Gospodine predsedniče,
    Mi u Šapcu ne gledamo u nebo, ne krivimo klimatske uslove i građane. Mi planiramo, ulažemo i radimo, onako kako treba da radi svaka valjana gradska uprava. A u Beogradu, vi se očajnim građanima u Borči rugate i izgovarate: "Ne znam šta hoćete, da držimo kofu i da skupljamo vodu?"
    Pitate se zašto se obraćam Vama?
    Zato što grad Šabac ima stručnu,vrednu i poštenu upravu, a Beograd ima gradonačelnika za koga niko nije ćuo i koji ništa ne radi, jer ste Vi sve, čak i gradonačelnik Beograda.
    Zato što je Šapcu, Vašom odlukom, protivustavno oteto 30 miliona evra, u proteklih šest godina, a eto naš slobodarski grad i dalje uspešno funkcioniše. I kada pada kiša!
    E zato je na našu sramotu, glavni grad potopljen, a Šabac se od potopa brani kao pravi evropski grad. Tako će biti i u celoj Srbiji kada Vi ne budete na vlasti. Uskoro. Mnogo pre nego što mislite.
    S poštovanjem,
    Nebojša Zelenović
    predsednik Zajedno za Srbiju
    gradonačelnik Šapca

Hahah eno ga bolesnik zapenio naziva Zelenovica lopuzom i mafijasem, ne zna bre kud udara. Nebojsa ujutru cerku dovede u skolu na biciklu, kakve crne pare i kriminal jebeni... koliko su prsli ovi napredni, kraj im je blizu.

PS: Vesara je nas, sreca pa to psihopata jos ne vidi. Od pocetka Vesara radi za opoziciju.

12. Neko moje zapažanje je da čovjek ulazi u krizu srednjih godina kad počne da misli da mu je kurac veći nego što je do tad mislio da je.

Ja sam tako počeo u nekih zadnjih da kažem 2-3 godine. Čak sam iznenada i motor odlučio da uzmem i postali su mi interesantni neki alternativni stilovi života kao npr da pijem Somersbi uz ručak vikednom.

Sve u svemu zadovoljan sam, ali eto zapažanje stoji.

13. Crnogorska autofekalna pravoslavna crkva

14. Najdžiberskiji mogući način da se obratiš osobi ženskog pola prema kojoj imaš seksualne pretenzije:

“Mala”

Takodje, osobe ženskog pola kad im se neko obrati sa “mala”

https://i.imgur.com/BC9v3uZ.jpg

15. Lik je ostavio zenu i pokojnu Andreu, uzeo pare od Mitrovica jos je posle tragedije branio mitrovice na pinku... Ogromnih govana ima na ovom svetu, nista im nije sveto. Kako opisati ovog "coveka"...