Podijeli sa Vukajlijašima

1. zato ti imaš harem jebulja pezose, skontao si žensku psihu
    napiši knjigu

2. Fade usranko se frapira na svakog muskarca koji je u zivotu bio sa vise od tri zene
    Ohh zar je moguce....da imas ribu ne bi visio na vukajliji

Pa to ti jadnice da imas ribu bi visio samo po njoj po ceo dan ko da nista drugo na svetu ne postoji i smarao je dok joj se oci ne osuse onako kao onim malim ribama kad ih upecas pa neces da ih vratis u vodu nego ih ostavis da crknu na suncu

3. Фаде вс Зоспе

Ово би био врх обрачун сам’ да је на чету ‘мјесто што је овдие

4. Pa u pravu je pezos, dosta riba je u vezi jer "to tako treba", ako nema momka onda je svi gledaju čudno.

Al onda mirne glave traži kurac kakav joj odgovara jbg.

5. Jedna došla na kurac kod mene i onako u podrugljivom tonu da se oboje smejemo priča kako ju je verenik dovezao, pa ona lagala da ide kod drugarice a on rekao pa ajde i ja da pođem, al ga ona izbaronisala nešto.

Ja ono gledam je u neverici jbt, ok kresnuću te al kakav je to ženski mozak.

Posle se udala za njega, eno vidim imaju dete i to.

6. Verujemo ti tilmo lol.

Fejd debilcina teska bas

7. pezos zbori rečima nejebača, sad kontam što mu je glavni hobi drkanje

Pa to ti jadnice da imas ribu bi visio samo po njoj po ceo dan

koliko god da je neka pička dobra, dosadi, eto ti jarić šutnuo limu
    glupo mi da pišem nešto što je toliko očigledno, ali pezos verovatno nije stigao do tog stadijuma, jer ga ribe šutnu posle 2.5 sata kad se otrezne

Šta drugo očekivati od nekog ko kad ima sreće da šeta ribu, diže prst kad prođe neki besan auto, kao javlja se baja, znagaceo grad

Zoka Bosanac što prodaje na najlonu jebao više od tebe

8. Хаха фаде вас прца колективно с пола снаге

9. Koliko Bolja bedno traži utehu makar i u Fejdu kao e Fejde ja cu biti na tvojoj strani al da se druzimo jer me svi ovde jebu

10. ČIKA BOOLJAAA HAHAHAH

11. Мене на сајту досад нико није изјебао, у прозивању се испишам по свакоме ко ми се нађе на путу. Дословно нико није изашао из окршаја са мном без да је био дебело диптроутован и поражен. А на тебе је греота уопште трошити ријечи, исијава ти се идаље Ремеова сперма испод ока и на патика-ципели док аутистично понављаш ту једну те исту јебену фору која је била актуелна прије 6 година. Тачно ми жао твојих родитеља какву су приглупу појаву окотили

12. Boljo, samo moja dobra volja te jos uvek drzi van bolnice za umno poremecene.

13. Imas veliku moc u rukama nemoj da te povuce

14. Бољо схвати да си један дипфејк далеко од кататоније

15. Мене на сајту досад нико није изјебао, у прозивању се испишам по свакоме ко ми се нађе на путу. Дословно нико није изашао из окршаја са мном без да је био дебело диптроутован и поражен. А на тебе је греота уопште трошити ријечи, исијава ти се идаље Ремеова сперма испод ока и на патика-ципели док аутистично понављаш ту једну те исту јебену фору која је била актуелна прије 6 година. Тачно ми жао твојих родитеља какву су приглупу појаву окотили

https://i.imgur.com/DCD23Ih.jpg

16. Sta je taj bolja radio da ga niko ne brani ako moze kratka istorija sa linkovima

17. Boljo tebe je nemoguce diptrotovati jer si krivuljko, niko nema takav oblik penisa

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.