Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hladna izolacija, staklena vuna - limarija.

2. Nokte si zapostavio vidim...

3. Ne plaćaju račune boh :'(

4. РЕТАРДИРАНИ МАЧЧЕ, АЈДЕ НА ФОРУМ

5. poceo sam da radim kao programer (nisam nikakvo predznanje do juce imao) u Hanoiju, plata ko njemacka, samo sve jeftinije, traze uvek radnike, koga zanima i ima poverenja u debelog beckog cigojnera, nek se javi :*

PS: smestaj i dorucak obezbedjen (dom sa vijetnamskim picokama)

6. Kako bre radiš kao programer bez prethodnog znanja. U toj Kini može sve samo ako si belac..i debeo. Xd

7. Oću ja da radim, odkuće. Lep sam čovek i pritom bjelac, poslaću sliku. Isto nemam predznanne o programiranju tj komp palim nogom. Al valjda to nije bitno. Lol

8. evo ja cu:

1. Razvozim kulen
    2.

9. Ali zaista mi fascinantno to za Kinu, da uopste neko sa strane prodje tamo sa bilo kakvim poslom. To su jebene masine od ljudi, valjda ih je previse pa moras biti jebeni genije da bi bilo kakav dojajan posao dobio. Secam se pre par godina stigla neka njihova delegacija, tri lika iz jedne firme, imali sastanak oko nekih masina i sad ja njima rekao kako sta, vece bilo. Oni kazu ok, ujutru iznose predlog. Jebem ti sunce, ljudi su za noc nacrtali ona govna u autokadu, mlion predloga nekih ono brat bratu 20 Srba ne bi uradilo za 7 dana.

10. moras biti belac brt, nit imam srednju skolu, niti kurs, nit sam radio ovo

11. kompleksasi su Kitajci znaci, vi im dodjete kao klovnovi neki za pokazivanje, tipa statusni simbol vidi imam belca

12. imam belca i po buraz

13. LEPRI SRCE MOJE HOĆEŠ LI ME JEBATI?

14. ĆAO NISAM TE DUGO VIDIO
    POZ ZA VIJENU

15. Volio sam Borga...bio je mističan...Mekinro pa sa njim nikad nije bilo dosadno...Beker...Njemac Dobar Emotivan ...Boba Zivojinović Balkanac fino bilo biti Jugosloven...Sampras DISCIPLINA ...Agasi Nedisciplina oba Dobri momci...Lendl Led...Edberg Santa leda...Ivanišević simpatičan moje mišljenje želio je Vimbldon i Sudbina mu dade kad je zaboravio koliko je zelio...Anri Lekont Janik Noa duel simpatiko....Kurijer Rodik Nalbandijan pa onako danas bi bili konkurentni ovoj TROICI AMIGOSA Djokovic se rodio u pravom vremenu sa ogromnom zeljom i uz veliki rad ostvario snove Rafa Nadal Slicno rad red disciplina ....E SAD OSTAO JE JEDAN JEDINI SINONIM ZA TENIS APSOLUTNI GENIJE BEZVREMENSKI DZENTLMEN SER RODZER

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.